Dé terrasverkiezing van het jaar; wat is jouw favo plek om een 'terrasje te pakken'?

Dé terrasverkiezing van het jaar; wat is jouw favo plek om een ‘terrasje te pakken’?

Het voelt inmiddels misschien alweer een tijd geleden, maar de afgelopen twee jaar waren natuurlijk maar magere jaren wat betreft een ‘terrasje pakken’. Niet leuk voor ons, maar ook zeker niet voor de horeca-eigenaars. Want een ultieme zomer kan toch niet zonder een verkoelend drankje drinken op jouw favoriete terras. Om die reden komt Lipton Ice Tea dit jaar  met een heuse terrasverkiezing. Oftewel: Hét Lipton Terras van 2022. En daarbij zijn serieuze prijzen te winnen. Zo kan je 10.000 euro winnen als je provinciewinnaar wordt en tot wel 100.000(!) euro kan je winnen wanneer je de meeste stemmen van Nederland krijgt. Wil jij jouw lokale horeca/terrasheld helpen, breng dan vóór 2 september hier je stem uit!

De horeca letterlijk én figuurlijk in het zonnetje zetten

De horeca steunen doe je natuurlijk in de eerste plaats door zelf veelvuldig op een terras neer te strijken. Niet alleen bij temperaturen boven de 20 graden, maar ook om even gewoon lekker tot jezelf te komen of een verjaardag met vrienden of collega’s te vieren. Er zijn natuurlijk 1000-en-één redenen te bedenken om een terrasje te pakken… Maar Lipton vindt dat horeca-eigenaren het dit jaar extra verdienen om het na twee pittige jaren ook in het zonnetje gezet te worden. En dat doe je dus door jouw favo stamkroeg/lunchplek/borrelzaak mét terras te supporten door je stem uit te brengen. Absolute win-win: zo ben jij verzekerd van nog jarenlang plezier van jouw favoriete spot.

Hoe doe je mee?

Alles leuk en aardig, maar hoe kan ik dan stemmen, zal je denken. Iedereen die Lipton Ice Tea bestelt op een van de deelnemende terrassen óf in de supermarkt koopt, kan een stem uitbrengen. Via QR-codes op onder meer de limited edition ijstheeverpakkingen kom je in de online stemomgeving terecht. Het mooie: je kunt iedere dag een stem uitbrengen.

Lees ook:  Ultieme thuis-barista met de Nespresso Creatista Plus

What’s in it for you?

Leuk zo’n terrasverkiezing… maar what’s in it for you? Door te stemmen maak je kans op een horecacheque t.w.v. 150 euro, die je mag besteden bij een van de winnende terrassen. Na 1 juli worden de twaalf provinciewinnaars bekendgemaakt, en na 1 september de top drie landelijke winnaars. Weet jij ook meteen waar jouw volgende terrassessie hoognodig moet plaatsvinden.

0 comments on “Dé terrasverkiezing van het jaar; wat is jouw favo plek om een ‘terrasje te pakken’?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *