Chasse Patate: een heuse fietswasserette, waar je stalen ros weer blinkend schoon wordt gemaakt!

Chasse Patate: een heuse fietswasserette, waar je stalen ros weer blinkend schoon wordt gemaakt!

Dat je regelmatig je auto door de wasstraat haalt, dat is waarschijnlijk een logisch iets op je ’to-do-list’. Maar je fiets ook door de wasstraat halen, dat zit niet gelijk ‘on top of mind’. Maar daar is niet langer een reden voor dankzij de fietswasserette. Bij Chasse Patate, de fietswasserette in de Pijp in Amsterdam, kan je langskomen om je stads- of wielrenfiets te laten schoonmaken terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie.

Chasse Patate: een heuse fietswasserette, waar je stalen ros weer blinkend schoon wordt gemaakt!

Schoonmaak-opties

Chasse Patate is geopend sinds 16 april 2022. De naam verwijst naar een ‘kansloze achtervolging’ tijdens het wielrennen waarbij iemand vanuit het peloton de kopgroep probeert te bereiken. En er zijn verschillende schoonmaak-opties mogelijk. Of ja, er is altijd wel verschil tussen elke fiets die gewassen wordt. Is de ketting bijvoorbeeld nogal vies, dan duurt het net even wat langer. Daarnaast is er een snelle beurt (15 minuten) en een intensieve beurt (30 minuten). Bij de intensieve wordt er nog een extra protective wax op het frame gedaan.

En heb je je koffie op gedronken? Dan spring je zo weer op je hernieuwde fiets. Jij blij, fiets ook blij….

Wasstraat

Lees ook:  Op verrassings roadtrip met je dochter van drie. Imke deed het!

0 comments on “Chasse Patate: een heuse fietswasserette, waar je stalen ros weer blinkend schoon wordt gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *