To do tip: ga met Hemelvaart of Pinksteren naar Batavia Stad Fashion Outlet!

To do tip: ga met Hemelvaart of Pinksteren naar Batavia Stad Fashion Outlet!

De lente zit altijd goed vol met vrije dagen door feestdagen als Koningsdag, Pinksteren en Hemelvaart. Het Hemelvaartweekend (donderdag 26 mei t/m zondag 29 mei) en ook Pinksteren (zaterdag 4 t/m maandag 6 juni) staan bijna voor de deur. Heb je nog niets in je agenda staan? Onze tip; ga een dagje naar Batavia Stad. Daar kan je niet alleen merk shoppen voor een goede prijs, maar zijn er met Hemelvaart én Pinksteren allerlei leuke dingen te doen.

Hemelvaartweekend

Tijdens Hemelvaart zijn er allerlei dingen te doen in Batavia Stad. Zo geeft OG3NE een exclusief optreden op donderdag 26 mei (om 15 uur) en ook Marciano Metz komt optreden (om 14.30 en 15.30 uur). Daarnaast staat er een heuse nail salon truck van nagelstudio Lakwerk in het centre. Hier kan je het hele Hemelvaartweekend een bezoekje brengen en een treatment laten doen. Nice to know: je krijgt € 10,- korting op alle treatments en je krijgt er ook nog een glaasje bubbels en goodiebag bij.

Lakwerk truck
Lakwerk truck

Sowieso zijn er meerdere trucks te bezoeken dit weekend. Bij onder andere Kitch ’n Booz, Churro Kitchen en Pofferdikkie kan je allerlei lekkers halen. Bij de Vino Moments-truck kan je op donderdag en zondag genieten van heerlijke wijnen & tapas. Fashion Club Members krijgen zelfs een gratis glaasje bubbels (met of zonder alcohol) op donderdag 26 mei. Last but not least is er ook nog een exclusieve Patta Sale. Deze kan je vinden op Bataviaplein 118.

Vino Moments-truck
Vino Moments-truck

Pinksteren (zo 5 & ma 6 juni) én Private Sale (vr 3 t/m zo 12 juni)

Rondom Pinksteren valt ook het Private Sale event. Dat is een event special voor de Fashion Club Members van Batavia Stad. Tijdens Private Sale ontvangen de Members 20% extra korting bij alle deelnemende winkels. Overigens kunnen nieuwe bezoekers ook gratis Fashion Club Member worden en profiteren van veel extra’s.

Lees ook:  Deze basics moet iedere man in zijn kast hebben hangen

Verder kan je tijdens Pinksteren genieten van live muziek door het Sunny Jazztrio (13.00 – 19.00 uur). En ook tijdens Pinksteren staat de nail salon truck van Lakwerk er. Van zaterdag 4 juni tot en met maandag 6 juni kan je tussen 10 en 8 uur ‘s avonds een gratis treatment, bubbels en een goodiebag krijgen. Je moet hiervoor wel Fashion Club Member zijn. De hostessen van de Flower Bar delen gratis bloemen uit en je kan ook een duurzame shopper laten customizen. Oftewel je naam of initialen laten borduren op je eigen tas. Leuk! Nog meer honger? Kids kunnen gratis poffertjes bakken bij de Pofferdikkie truck op zaterdag 11 juni en zondag 12 juni.

To do tip: ga met Hemelvaart of Pinksteren naar Batavia Stad Fashion Outlet!

Nieuwe merken

Naar Batavia Stad kom je natuurlijk in de eerste plaats voor de fijn merken. Leuk te weten is dat er recent vijf nieuwe merken zijn toegevoegd aan het aanbod van het shopping centre. Te weten: My Jewellery, Noppies, American Vintage, Black Bananas en Reiss. Daarnaast opent op zaterdag 4 juni deel twee van het RE.love-concept, waar we eerder over schreven, in samenwerking met The Next Closet. Genoeg redenen dus om af te reizen naar Lelystad de aankomende tijd!

0 comments on “To do tip: ga met Hemelvaart of Pinksteren naar Batavia Stad Fashion Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *