Review: weelderig zomers haar met de Airwrap multistyler van Dyson

Review: weelderig zomers haar met de Airwrap multistyler van Dyson

Weelderig zomerhaar wie wil dat nu niet? Lokken die waaien in de wind, beachy haar, volume waar je u tegen zegt. Maar goed, zowel mannen als vrouwen weten dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is. Styling tools to the rescue. Maar welke styling tool doet nu ook echt wat ie beloofd. Dyson is recent met de Airwrap multistyler op de markt gekomen. Dat vroeg om een proef op de weelderige som.

De Airwrap is al langer op de markt, maar is nu opnieuw ontworpen en heeft nieuwe opzetstukken die worden aangedreven door een zogenaamde verbeterde Coanda-luchtstroom. Dyson-ingenieurs daagden hun eigen ontwerp uit om een volledig aanpasbare stylingtool te creëren, voor diverse haarstijlen en verschillende haartypes, zonder extreme hitte. Want dat laatste wil je niet, omdat je haar dan en heel droog wordt en sneller gaat breken.

Review: weelderig zomers haar met de Airwrap multistyler van Dyson

What’s new

Nieuwe opzetstukken met een roterende koele punt maken het gemakkelijker en sneller om krullen en golven te maken, zonder hittebeschadiging, die de sterkte van het haar helpen behouden. Door de twee opzetstukken te combineren tot één opzetstuk kunnen gebruikers het gehele haar stylen zonder dat ze halverwege van opzetstuk moeten wisselen. Krullen kunnen met de klok mee en tegen de klok in worden gecreëerd met één opzetstuk.

Opnieuw ontworpen gladmakende borstels zorgen daarnaast voor een nauwkeurige vormgeving voor een gladder en steiler resultaat.

De geheel nieuwe gladmakende droger is gemaakt voor twee doeleinden. Door twee opzetstukken in één te combineren kan je het opzetstuk gebruiken om je haar te drogen of om pluizig haar in één keer te verbergen, zonder gebruik te maken van extreme hitte.

Lees ook:  Waarom de Air Jordan sneaker nooit 'uit de mode' zal raken

Nice to know

Wanneer je al een Dyson Airwrap styler bezit, kan je de nieuwste opzetstukken aanschaffen met behoud van de originele machine. Hartstikke duurzaam dus. De nieuwe Dyson Airwrap multistyler is vanaf nu beschikbaar voor €549 via dyson.nl. De nieuwe opzetstukken (€165 in totaal, los zijn ze 35 Euro per stuk) zijn volledig compatibel met de bestaande machines en consumenten die al de Dyson Airwrap bezitten kunnen hun set upgraden voor €175.99. Een investering, maar dan zit je wel goed met je zomerhaar…

Review: weelderig zomers haar met de Airwrap multistyler van Dyson

0 comments on “Review: weelderig zomers haar met de Airwrap multistyler van Dyson

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *