Review: Ongestoord luisterplezier met de Teufel Real Blue NC over-ear koptelefoon

by Petrick de Koning

Een goeie koptelefoon behoort inmiddels tot de standaarduitrusting van veel mensen. Waar je ook gaat of staat: je wilt ongestoord kunnen genieten van je favoriete muziek. Zeker in het openbaar vervoer of in het vliegtuig. Soms wil je op kantoor, co-working space of in een koffietent geen afleiding door randgeluiden. De compleet vernieuwde Teufel Real Blue NC over-ear koptelefoon belooft dat. Wij checkten of dat echt zo is.

Nog helemaal los van de geluidskwaliteit en draagcomfort heeft de Teufel koptelefoon direct een groot voordeel. Hij wordt geleverd met een robuuste, harde etui. Als je dus even niet wilt luisteren, kun je ‘m compact en veilig opbergen in je tas of koffer. Zeker als je veel onderweg bent, wil je zeker weten dat je koptelefoon dan niet beschadigt. En je hoeft je ook helemaal geen zorgen te maken om je outfit. Hij is in blauw, wit of zwart verkrijgbaar en past dus overal goed bij.

Comfortabele schelp

In de case zit de nieuwe generatie Real Blue NC slim opgevouwen. Eenmaal uitgeklapt heb je een kloek model dat zeer degelijk aanvoelt. Je merkt aan alles dat je kwaliteit in handen hebt en dat gevoel blijft als je ‘m opzet. De schelpen zijn heel zacht en comfortabel, en ook de boog kun je perfect instellen. De koptelefoon zit stevig, zonder je oren af te knellen. Heel fijn als je een lange reis of vergadering voor de boeg hebt.

Veilig rondlopen

De bediening wijst zichzelf, de knoppen zitten op een logische plaats en zijn overduidelijk. Dat  geldt ook voor het activeren van de Active Noise Cancelling. Als je de transparantie-optie inschakelt, kun je in ieder geval wel veilig rondlopen, bijvoorbeeld in stad. Pairen is een fluitje van een cent, je kan dus meteen los zonder gedoe met instellingen of gerommelen met draden. Je kan overigens ook prima bedraad luisteren als je dat wilt. Vaak omwille van de geluidskwaliteit.

Lees ook:  Een drone die in de palm van je hand past

Op en top luisterplezier

En de geluidskwaliteit is natuurlijk de crux. Ook hierbij is de term degelijk zeker gepast. Teufel is goed in het weergeven van audio en als de basisinstellingen voor jou niet perfect zijn, heb je via de app toegang tot een heuse equalizer. Zo kun je voor elk genre jouw ideale instellingen bepalen. Op en top luisterplezier dus.

Ook samen genieten

Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat de batterij er snel mee ophoudt. Teufel belooft 55 uur luisteren zonder noise cancelling en 41 uur met. Dat is in ieder geval voldoende om naar de andere kant van de wereld te reizen. En als je geen zin hebt solo te genieten, kun je via ShareMe je muziek delen met een andere Teufel koptelefoon. En dan is de Teufel Real Blue NC over-ear koptelefoon een uitstekende keuze. Zeker als je weet dat hij in de sale al voor 189,99 euro van jou kan zijn. Wat ons betreft een absolute no-brainer.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy