Musthave gadget: de XTRARM Tripod houten tv standaard

by Redactie

Op zoek naar een stijlvolle oplossing voor je tv in de huiskamer? Je kunt natuurlijk kiezen voor een meubel waar je de tv op zet. Of voor een dressoir of een speciaal kastje. Maar heb je een moderne en strakke inrichting, dan wil je het liefst ruimte en een open sfeer in je woonkamer hebben. Met een XTRARM Tripod houten tv standaard haal je een uniek design in huis.

Een moderne inrichting met een tv standaard

Door de mooie combinatie van een metalen frame en blankhouten poten heeft deze tv standaard een trendy uitstraling en komt het bovendien modern over. Dat maakt deze tv standaard heel geschikt voor een industriële en Scandinavische inrichting. Maar door het hout kun je het ook prima plaatsen in een woonkamer met een landelijk of natuurlijk interieur. Doordat de tv standaard op iedere plek in de woonkamer gezet kan worden, ben je niet gebonden aan een bepaalde achtergrond zoals een muur. Juist doordat je het overal in de kamer neer kunt zetten, benadruk je de ruimtelijke opstelling.

Geschikt voor iedere tv

Iedere tv heeft een VESA maat. Dat wil zeggen dat je dus elke tv aan de achterkant kunt bevestigen op de beugels van een tv standaard. Meer dan tien verschillende VESA afmetingen kunnen op de XTRARM Tripod bevestigd worden. Grote kans dus dat jouw tv hier ook op past. Zolang het gewicht van je tv niet boven de 50 kilo uitkomt, is het zeker geen probleem. Een ander voordeel van deze standaard is dat hij in hoogte verstelbaar is. Het scherm zit in de basisstand op 110 centimeter, maar je kunt rekenen op een totale hoogte van 137,7 centimeter. Bovendien is het scherm volledig draaibaar, dus dat wil zeggen tot 360°. De kabels werk je eenvoudig weg in de kabelgeleider van de standaard.

Lees ook:  De finishing touch van je interieur? 5 tips om dit goed voor elkaar te krijgen.

Musthave gadget: de XTRARM Tripod houten tv standaard

Kan een tv standaard alleen in de woonkamer staan?

Met een tv standaard heb je een hele flexibele oplossing in huis voor het plaatsen van je tv. Want als je kinderen een feestje geven en je hebt een groot beeldscherm in de speelkamer of op zolder nodig, zodat alle feestgangers goed beeld hebben, dan verplaats je de standaard eenvoudig van de woonkamer naar de zolder. Je hoeft geen zware meubels te verplaatsen, want de stabiele tv standaard kun je overal als stand-alone neerzetten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere tv standaards in huis te halen. Want ook op de tienerkamer of de slaapkamer heb je niet altijd genoeg ruimte om een tv op een kast te plaatsen. Een tv standaard past vaak precies in dat ongebruikte hoekje. En dankzij het feit dat je de standaard eenvoudig kunt draaien en verhogen, kun je het beeld altijd in de gewenste positie zetten.
Heb je voorkeur voor een ander model tv standaard, dan is dat ook geen probleem. De standaards zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met een ronde poot of een robuust stalen frame. Desgewenst kun je ook kiezen voor wieltjes onder de standaard. Dat maakt het verplaatsen in huis net zo gemakkelijk.

Foto header via iStock, credits: Rattankun Thongbun

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy