Met deze zonnebrillen trends zijn je ogen extra blij deze zomer

Met deze zonnebrillen trends zijn je ogen extra blij deze zomer

Het belang van een goede zonnebril wordt nog wel eens onderschat door mensen. Maar dat het belangrijk is, staat boven kijf. Niet alleen houden ze de schadelijke uv-stralen tegen van de zon, ook biedt het bescherming tegen de huid rondom je ogen. En good to know voor de ouders onder ons; voor kids is het helemaal belangrijk een zonnebril te dragen. De pupil van een kinderoog staat namelijk iets wijder open en de lens is helderder dan die van een volwassenen. Waardoor uv-straling dus nog beter binnen kan komen. Kortom, alle reden om een zonnebril te dragen en onderstaande zonnebrillen trends maken dat totaal geen straf.

Zwart, zwarter, zwartst

Eén van de trends van het moment zijn donkere glazen met een zwart montuur. Staat niet alleen mysterieus, maar is ook ontzettend stoer en een letterlijke eyecatcher. Kijk bijvoorbeeld eens bij Five2One voor mooie exemplaren.

Hexagonaal

Een hexagon is een figuur met zes hoeken, zo ook deze zonnebrillen trend. De Zonnebril met zeshoekige glazen is er vooral in een mooie subtiele versie. Denk aan een montuur met een lichte, metalen look. Beetje aviator meets vintage. Een mooie zonnebril ook om tegen de avond te dragen en je dinner-outfit in de zomer helemaal compleet maakt. Five2-one Eyewear heeft mooie hexagonale exemplaren in hun collectie zitten.

Retro is here to stay

Eigenlijk al jaren trend… de retro zonnebril. En ook deze zomer gaan we deze bril weer veel zien. Opvallend aan dit model is de robuuste en grootse uitstraling. Denk aan Elton John en je hebt de retro zonnebril voor je, zoals deze bedoelt is. Natuurlijk mag je het ook wat subtieler doen. Maar laat je niet afschrikken door een groot, kleurrijk montuur. Je (jijzelf én de zonnebril) mag zeker gezien worden!

Lees ook:  Koffie met een Japans design-sausje

Spiegelende glazen

Een beetje in de designer hoek, vinden we deze trend; de zonnebril met de spiegelende glazen. Vaak in combinatie met een rond of vierkant montuur. Een bril die niet voor watjes is. Wanneer je deze namelijk op hebt, weet je dat mensen zullen kijken. Bedenk wel dat bij deze trend je het voor je metgezel wat moeilijk kan maken. Kijkt deze je aan, ziet hij/zij zichzelf namelijk continue in jouw glazen weerspiegelt. Niet altijd even prettig tijdens een gesprek.

Foto header via iStock, credits: YakobchukOlena

0 comments on “Met deze zonnebrillen trends zijn je ogen extra blij deze zomer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *