Met deze sieraden trends (m/v) zit jij gebakken deze zomer

by Redactie

Deze zomer mag je outfit wel een extra boost gebruiken, niet? Nu alles weer kan en we ook weer overal naar toe kunnen, is het hoog tijd om ons beste flaneer-beent voor te zetten. Wij geven daarom dé sieraden trends (voor zowel mannen als vrouwen), waar je deze zomer niet omheen kunt.

Show those legs

Voor mijn gevoel is het een trend die weer helemaal terug is, want begin jaren ’90 liepen velen van ons ook rond met enkelbandjes om de enkels. Het doel van deze sieraden; je voeten laten shinen. Helemaal als ze lekker bruin gekleurd zijn, is het tijd om ze nog wat meer accent mee te geven. Even wennen zo’n bandje om je enkel misschien, maar daarna doe je het gegarandeerd niet meer af. Ook leuk is het om meerdere bandjes tegelijk om je enkel te hangen. Less is absoluut niet more in dit geval…

Denkend aan….

Niets mooier dan een sieraad te dragen waar ook echt een herinnering aan zit. Als tienermeisje droeg ik zelf jaren een medaillon, een klein hartje dat je open kon maken. Volgens mij stopte ik er telkens iets anders dierbaars in. Gaf een bijzonder gevoel dat zo dicht bij mijn hart te dragen. En ook deze trend zie je dus nu weer volop. En niet alleen medaillons, maar ook een ketting met foto of gegraveerde bedeltjes (met bijvoorbeeld de letters van je kids erop gegraveerd).

Armbanden everywhere

Zowel bij mannen als vrouwen zien we heel veel armbanden. Voor de zomer zijn vooral armbanden met hippie invloeden super on trend. Denk hierbij aan armbanden van gevlochten touw en kralen. Maar arm accessoires met leer-accenten zien we veel voorbijkomen. Daarnaast zijn er de meer elegantere en subtielere armbanden. Bijvoorbeeld verfijnde edelarmbandjes. En ook hier geldt weer: combineren mag!

Lees ook:  N X Hans Ubbink = jurk gemaakt van koffiecupjes

Je oren in de hoofdrol

En ook je oren mogen weer volop in de spotlights staan deze zomer. Van kleine oorstekertjes tot aan grootse creolen. Ook hier kan weer alles. Wat opvalt zijn de veel symbolische oorstekertjes die je kan kopen. Van geboortesteentjes tot aan maansymbolen, je kan het zo gek niet bedenken of er is een oorbel van te koop.

De boodschap voor deze zomer? Let it shine!

Foto header via iStock, credits: TheFarmer

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy