Zorgeloos verzekerd op pad met je caravan

Zorgeloos verzekerd op pad met je caravan

De paasdagen zijn voor veel mensen het startschot voor het kampeerseizoen. De zon laat zich vaker zien, de hoogste tijd dus om de caravan van stal te halen. Om maximaal te genieten, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je veilig en verzekert de weg op gaat. Want hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. Zorg dus in ieder geval dat je goed verzekerd – en tegen de laagste premie – op pad gaat.

Een slimme zet

Zodra je de caravan achter de auto hangt, start je vakantie. Of je nou een weekend naar de Veluwe gaat of naar Zuid-Frankrijk, zodra je instapt, wil niet meer nadenken over verzekeringen en zo. De basis is gelukkig geregeld. Omdat je caravan achter je auto hangt, valt deze automatisch onder je WA-verzekering. De schade die je eventueel aan anderen toebrengt, is daarmee gedekt. Maar wie draait er op voor de schade aan jouw caravan of bij diefstal? In al die gevallen is een caravanverzekering een slimme zet. Dan weet je zeker dat je (een deel) van de kosten bij problemen vergoed krijgt. Wel zo fijn.

Snel en makkelijk regelen

Een caravanverzekering kiezen, is voor weinig mensen een hobby. Sterker nog, dat wil je zo makkelijk en snel mogelijk geregeld hebben. Je hebt wel andere dingen te doen. En met een lage premie, want je steekt je geld liever in lekker eten en drinken of een leuk uitje. Met behulp van caravanverzekering vergelijken van Vergelijkdirect.com helpt je snel op weg. Je vindt op één plek het aanbod van de grootste verzekeraars van Nederland.

Lees ook:  Wat te doen tijdens een citytrip naar Parijs

Instappen en wegwezen

De online vergelijker werkt supereenvoudig. Je selecteert alle gegevens van jouw caravan met een paar muisklikken. Zet de aanschafwaarde, nieuwwaarde, bouwjaar en aanschafjaar op een rij en drukt op de knop. In een mum van tijd heb je dan een overzicht van het aanbod dat bij jou past, inclusief alle premies. Als jouw idealen aanbod erbij zit, sluit je alles online af op de site van de verzekeraar. Je verzekert je caravan dus binnen drie minuten en het is nog gratis ook. Regel het snel en dan: instappen en wegwezen!

Foto header via iStock, credits: Butsaya

0 comments on “Zorgeloos verzekerd op pad met je caravan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *