Door dit biertje te drinken help je de mensen in Oekraïne

by Redactie

Chernigivske, het meest populaire biermerk in Oekraïne, is binnenkort te koop in de Nederlandse horeca en supermarkten. Begin april werd het al gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. En mooi; alle baten van de verkoop worden gedoneerd aan organisaties die humanitaire hulp verlenen in Oekraïne, waaronder Caritas International. In het kader van dit initiatief zegt AB InBev een bedrag toe van minimaal 5 miljoen aan hulporganisaties.

Door dit biertje te drinken help je de mensen in Oekraïne

Extra bijdrage leveren

Anna Rudenko, Marketing Director Chernigivske in Oekraïne, leidt dit initiatief vanuit België, waar ze vorige maand met een deel van haar familie naar toe verhuisde. Ze is er enorm trots op dat ze Chernigivske buiten haar land op de markt kunnen brengen om humanitaire hulp te ondersteunen. Het is een geliefd bier bij vele generaties Oekraïners. Op deze manier kunnen consumenten een extra bijdrage leveren aan humanitaire hulp voor Oekraïne.

Meer weten? Horeca, groothandel- en retailpartners die geïnteresseerd zijn in deelname aan het initiatief of consumenten die meer willen weten, kunnen gaan naar https://chernigivske.ua

Foto header via iStock, credits: Nemida

Lees ook:  4x gezonde turbo-ontbijtjes

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy