Deze speakers en headphones maken je lentegevoel compleet (+winactie!)

by Redactie

Een nieuwe lente is aangebroken, dat vraagt om heerlijke picknicks in het balkon, chill-sessie op het balkon of zonmomenten op het strand. En wat mag dan zeker niet ontbreken? Precies, een lekker muziekje! Wij geven daarom een overzichtje van een paar fijne nieuwe speakers en koptelefoons:

Nieuwe Bluetooth speakers

Philips introduceert 2 Bluetooth-luidsprekers, de S7807 en S4807, die je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu naar het strand gaat of gaat sporten in het park, de Bluetooth speakers kunnen in alle omstandigheden worden gebruikt dankzij hun stof- en waterdichte ontwerp.  Ze zijn beiden verkrijgbaar in een zwart-rode of wit-gele uitvoering en kunnen ook worden gekoppeld aan een tweede speakerset. Handig!

De Philips S7807 past door zijn formaat – 10,4 x 10,4 x 28 cm niet alleen perfect in je tas, maar biedt ook een goede audiokwaliteit met een diepe nauwkeurige bas en heldere midden- en hoge klanken. Hij heeft een vermogen van 40 watt, met een speeltijd van 24 uur! Ook ideaal voor een feestje! Daarnaast kan de S7807 ook fungeren als powerbank voor andere apparaten. De S7807 is wel wat duurderd, voor 199,99 euro is ie van jou.

De Philips S4807 is een slag kleiner qua formaat – 7 x 7 x 16,9 cm – maar biedt nog steeds een groot geluid. Het model heeft een vermogen van 10 watt en biedt meer dan 12 uur luisterplezier. De prijs is 79,99 euro.

Deze speakers en headphones maken je lentegevoel compleet (+winactie!)

Philips A7306 – Sports True Wireless in-ear koptelefoon

Voor de moderne atleet biedt de A7306 naast mooi geluid, een goede bas en kwalitatieve passive noise isolation. De koptelefoon heeft een ingebouwde hartritme-monitor, UV-licht cleaner en een zogenaamde Situation Awareness Mode. Ook is de gadget waterdicht (tot op 1 meter diep voor 30 minuten) en dust- en sweatproof. Goed voor een lange workout; 6 uur speeltijd met slechts één keer opladen, plus 18 uur extra met een oplaadcase!

Lees ook:  Getest: TomTom Sports Runner 3

Philips A6606 – Sports Bone Conduction koptelefoon

Buiten sporten is niet altijd even veilig. De Philips A6606 is daarom met haar bone conduction technologie uiterst innovatief. Ideaal voor iedereen die naar goede muziek wil luisteren maar ook nog achtergrondgeluiden mee wil krijgen. De bone conduction technologie zendt geluidsvibraties naar het oor via de jukbeenderen. De A6606 is een echt lichtgewicht, met een titanium structuur die perfect onder een fietshelm past. Daarnaast heeft de koptelefoon een LED-lampje die bestuurd kan worden via de Philips Headphones App.

Hardlopen voor een goed doel

Ook leuk om nog te noemen is het aankomende evenement de Wings for Life World Run waar Philips Sound mee samenwerkt. Op 8 mei om stipt 13:00 starten wereldwijd meer dan honderdduizend mensen met deze run, waarbij ze (via een app) achtervolgt worden door een virtuele ‘chasing car’ (bewegende finishlijn), die 30 minuten later van start gaat. Het inschrijfgeld gaat naar de Wings for Life foundation die wereldwijd veelbelovende onderzoeksprojecten en klinische studies steunt, met als doel een remedie te vinden voor ruggenmergletsel. En bij aankoop van een Philips Sports koptelefoon wordt je inschrijfgeld voor de Wings for Life World Run (20 euro) betaald door Philip.

Winnen

Wij mogen 2 x een S4807 speaker weggeven ter waarde van 79,99 euro. Lees de voorwaarden op onze Instagram-pagina. Good luck!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy