4 x zo zit je er stylish bij deze zomer bij je favo beachtent

by Redactie

Met de lente in onze bol en de zomer in aantocht is het tijd om weer een luchtigere garderobe aan te schaffen. Welke stylish items mogen zeker niet ontbreken deze zomer in jouw kledingkast? En welke outfit is helemaal beachttent-proof? Wij spotten de volgende vier trends:

1. Duurzaam

Alles leuk en aardig, maar dé trend van het moment is nog steeds duurzaam. En dat zal natuurlijk ook zo blijven. Draag daarom bij voorkeur organisch katoen. Mooi is dat dit soort katoen vaak ook veel langer mee gaat. Dubbel positief dus. Bij TWINLIFE kan je mooie duurzame items scoren, zoals graphic shirts en polo’s. Sowieso is print een trend die je veel gaat zien deze zomer. Na de wat ingetogen afgelopen twee jaar, mag het nu allemaal best wel wat meer ‘out of the box’. En dan wel graag duurzaam, dat snap je…

2. Denim on denim

Wat een top trend is dit. Denim zit niet alleen lekker, maar je mag het nu ook de hele zomer doordragen. En liefst denim all the way, dus van top tot teen. De denim hoeft zeker niet van hetzelfde soort of kleur te zijn. Combineren mag. En wil je het nog wat praktischer maken voor jezelf? Schaf dan een denim cargobroek of utility jacket aan. Die zijn voorzien van handige zakken en ritsen. Zo kan je altijd je telefoon, geld en sleutels kwijt.

3. Minimalistisch

Hoewel we veel prints gaan zien deze zomer, is er ook een tegenhanger te vinden in de vorm van de minimalistische trend. Eenvoudige, maar stijlvolle, items met weinig details, maar wel met een perfecte pasvorm. Draag bijvoorbeeld een witte jeans met een wit denim jacket (hé daar hebben we ook gelijk weer de denim on denim trend!) met daaronder een simpel paars of blauw shirt. Want een beetje een (kleur)accent aanbrengen mag natuurlijk wel.

Lees ook:  Review RadExpand 5, een praktische en stoere e-vouwfiets (het kan écht!)

4. Ruitenheer

Misschien denk je, ruiten? Dat is toch iets om in de winter te dragen? Maar niets is minder waar. Dit jaar dragen we de ruit het hele jaar door. Het past namelijk ook perfect in de preppy trend van dit moment. Denk loafers, polo-shirt en een broek met een wat strakkere snit. En daar past perfect ook de ruit bij. Wil je het wat stoerder doen? Kies dan voor de luchtige variant van de houthakkersblouse. Ideaal voor ’s avonds bij een kampvuurtje op het strand…

Foto header via iStock, credits: DisobeyArt

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy