Van beginnende vlam tot getrouwd stel: de beste manieren om Valentijnsdag te vieren

by Emma

Het is weer bijna tijd om je partner in het zonnetje te zetten. Natuurlijk doe je dit het liefst het hele jaar door, maar op de dag van de liefde maken we er éxtra tijd voor. Bijna elk koppel wil hun liefde vieren – of die nou heel pril is, of juist oud en vertrouwd. Wat zijn de beste manieren om Valentijnsdag met elkaar te vieren?

Jullie kennen elkaar nog maar nét

Zit je in een relatief nieuwe relatie en staat Valentijnsdag al om de hoek? Dan kan dat best spannend zijn. Je wilt uiteraard niet níéts doen, maar al helemaal niet te veel en zo je partner afschrikken door hen te overspoelen met hartjes ballonnen, suikersnoepjes en een trouwring. Ga vooral voor iets simpels: geniet van een knusse filmavond of kijk een avondje naar de sterren met een fles goede wijn (of bier). Je bent elkaar nog aan het leren kennen, dus maak daar ruimte voor – maar vergeet niet de romantiek erin te houden. Iedereen wordt blij van bloemen en iets lekkers.

Jullie houden de vlam al een tijdje brandend

Hebben jullie al een paar Valentijnsdagen achter de rug, dan is de truc het ook deze keer de vlam brandende te houden. Maar hoe creëer je dat vlinders-in-je-buik-gevoel? Je kan altijd een romantisch diner voor twee upgraden door naar een bijzondere of luxe locatie te gaan. Maar als je iets persoonlijkers wilt, dan is een weekendje weg naar de plek waar je bent opgegroeid (of een andere locatie die belangrijk voor je is) een leuke en intieme verrassing. Wil je écht de diepte in? Dan kan je altijd een paar rondes ‘doen durf of de waarheid’ spelen – maar dan natuurlijk wel de versie voor 18+.

Lees ook:  Duurzaam X Passie, meet het Perla Future Coffee Project

Jullie zijn jaren terug al in het huwelijksbootje gestapt

Als jullie al enige tijd comfortabel met elkaar zijn, dan wil je op Valentijnsdag álles behalve cliché zijn. Maak de dag dus zo persoonlijk mogelijk. Zo kunnen jullie de allereerste Valentijnsdag (of date) die jullie hebben meegemaakt nabootsen of elkaar op een speurtocht sturen – inclusief romantische aanwijzingen vol herinneringen die naar attente cadeautjes leiden. Kijk je liever naar de toekomst? Doe dan iets wat jullie áltijd al hebben willen doen, maar nog nooit de tijd voor hebben kunnen maken. (En als je écht van je lief houdt, dan doe je natuurlijk iets wat zij jou altijd hebben willen zien doen…)

Foto header via iStock, credits: teksomolika

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy