Style (m/v): hoe Balenciaga grenzen verlegt, ook dit seizoen

by Redactie

Schoenen zijn vaak de eyecatchers van iedere outfit. Of je nu graag klassiek gekleed gaat, liever een moderne twist aanbrengt in je design of juist totaal out je comfort zone wil breken; de juiste schoenen mogen niet ontbreken. Schoenen maken of kraken je outfit, en dat geldt zeker voor de Balenciaga schoenen. De Balenciaga schoenen gaan voor minimalisme, waar high fashion ‘dad fashion’ is en alles oversized dient te worden gedragen. De Balenciaga schoenen zijn verkrijgbaar in sneakers, slippers, Crocs en laarzen. Bovendien staat dit merk bekend om haar ruime schoenencollectie voor zowel mannen als vrouwen. Voor iedere outfit perfect en zeker de moeite waard wanneer je wilt scoren met de perfecte schoenen voor elke gelegenheid.

Wat zijn Balenciaga schoenen?

De schoenen van Balenciaga dragen enorm comfortabel. Ze zijn minimalistisch, maar vallen daardoor des te meer op. Balenciaga is van origine een Spaans modehuis die eigenlijk al jarenlang actief is binnen de schoenenbranche. De laatste jaren is het merk echter vooral populair onder jongeren, die helemaal niets met de klassieke mode te maken wil hebben. De populariteit komt vooral voort uit de zogenoemde ‘sock sneaker’. Een zeer comfortabele sneaker die door iedereen gedragen wil worden. De sneaker heeft een zeer eigen look en vormt dan ook de basis voor de huidige populariteit van de Balenciaga schoenen. Balenciaga schoenen zijn in meerdere vormen op de markt gebracht. Zo hebben ze designer slippers en sneakers voor zowel mannen als vrouwen, maar ook zeer moderne en klassieke laarzen die perfect te combineren zijn met een zakelijk outfit. De designer schoenen van Balenciaga zijn duurzaam en gemaakt van kwalitatief zeer goed materiaal. Dit zorgt ervoor dat je lang van de schoenen kunt genieten en dat je ze met alle soorten outfits kan combineren.

Lees ook:  Getest: de keramische sportswear van Odlo

De nieuwste trends schoenen:

Balenciaga heeft onlangs haar nieuwe lente- en zomercollectie prijsgegeven. Hoewel de meningen verschillen, is iedereen toch lichtelijk verbaasd over de nieuwe trend die Balenciaga is ingeslagen. Het merkt komt namelijk met nieuwe Crocs op de markt. Hoewel de klassieke Crocs nooit echt populair zijn geworden onder jongeren, durft Balenciaga het aan om deze nieuw leven in te blazen. Dit doen zijn door Crocs op hakken te verkopen, of eigenlijk Crocs met een dubbele zool. Hiermee verlegt Balenciaga opnieuw haar grenzen en zoekt ze opnieuw naar een nieuw publiek. Het publiek kan een echt statement maken door het dragen van de nieuwe Crocs. Ze zijn comfortabel, betaalbaar en gaan lang mee. Bovendien passen ze bij iedere outfit, zolang je maar buiten je comfort zone durft te gaan. Één ding is echter zeker, met de nieuwe dubbeldekker Crocs val je absoluut op.

Ben je op zoek naar schoenen die opvallen, die niet alledaags zijn maar je wel buiten je comfort zone laten gaan? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de Balenciaga schoenen. Deze schoenen zijn enorm populair en het modemerk heeft zowel slippers en sneakers als laarzen op de markt gebracht. In de nieuwe voorjaarscollectie mag zelfs de Croc niet ontbreken die nieuw leven in wordt geblazen. Opvallend? Zeker! Maar ook een buitenkans om met je schoenen een echt statement te kunnen maken.

Foto header via iStock, credits: FXQuadro

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy