Yes, we mogen weer! Boeken die vakantie maar! Onze tip: Papillon Country Resort.

by Imke

Yes, we mogen weer. Dat is een veelgehoorde uitspraak de afgelopen week. Want ja, we mogen er weer heerlijk op uit. Naar theater, musea, restaurants én op vakantie. En de run op vakanties is groter dan ooit. Althans we dúrven weer te boeken en dat levert meer boekingen op dan voor corona. Goed nieuws! Wat wel hetzelfde lijkt te blijven is de trend om wat dichter bij huis op vakantie te gaan. Want dat ons eigen land ook heel veel te bieden heeft, daar zijn we wel achter gekomen. Nog op zoek naar een fijne plek om naar toe te gaan? Wij tippen Papillon Country Resort in Denekamp*.

Thuiskomen

Papillon Country Resort is een nieuw ingerichte camping (sinds een jaar is het open) van dezelfde eigenaren als van de prachtige campings in Italië waar we al eerder mee kennis mocht maken (Vacanze col Cuore). Denekamp ligt in Twente en vanuit Amsterdam rijd je in een kleine twee uur hier naar toe. De camping voelt gelijk als thuiskomen. De mensen zijn hartelijk en het terrein ziet er ontzettend gezellig uit. En vooral ook: niet zo massaal!

Hottub

Toen wij er sliepen verbleven we in de Air Lodge 2.0 mét family hottub (yeah!). De Air Lodge 2.0 is als het ware een nieuwe versie van de ‘normale’ Air Lodge, een Glamping tent die meer ruimte biedt. Deze tent heeft 2 verdiepingen, 15 m2 op de begane grond en 15 m2 op de eerste verdieping. Het heeft 1 grote slaapkamer op de eerste verdieping met een tweepersoonsbed met uitzicht op de lucht en een tweede tweepersoonsbed (in de vorm van een bedstee) op de begane grond. Daarnaast heb je een kitchenette en badkamer met douche tot je beschikking. Buiten is er een groot houten terras met tuinmeubelen én de hottub!

Lees ook:  Getest: BrightBeanie – comfortabel en veilig op pad in het donker

Yes, we mogen weer! Boeken die vakantie maar! Onze tip: Papillon Country Resort.

Glamping tenten

Over het hele park zijn prachtige nieuwe glamping tenten geplaatst. In een goede mix trouwens wel met normale en vaste kampeerplekken. Elke staanplaats heeft ruimte genoeg, absoluut geen hutje mutje gevoel dus. Park mascotte Spotty loopt, net als in Italië, ook hier rond op de camping. Er wordt dan ook dagelijks van alles georganiseerd voor kids, van alle leeftijden. Wat overigens totaal niet over the top aanwezig is. Heb je geen kinderen of vind je het vermaak maar niets, dan kan je het prima ontlopen of zelfs niet opmerken. En wil je zwemmen, dan kan je terecht in het (semi overdekte) zwembad.

Zin gekregen in een vakantie op Papillon Country resort? Wij mogen 10% korting geven op jouw boeking bij Papillon Country Resort. Gebruik daarvoor de code Imke10 op de website.

 

* Nice to know: Papillon Country resort is genomineerd voor Camping van het Jaar 2022 in de categorie ‘de meest gewaardeerde huuraccommodatie’.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy