Weekend tips: van natuur tot aan pop-up stores en toffe stadsspeurtochten

Weekend tips: van natuur tot aan pop-up stores en toffe stadsspeurtochten

Het is te hopen dat de restaurants en musea weer snel open mogen. Voor nu kunnen we in ieder geval weer ‘gewoon’ naar de winkel. En natuurlijk zijn er heel veel fijne ’to go’ opties. Wij tippen leuke uitjes voor aankomend weekend:

Natuurmomenten OERRR

Zin om naar buiten te gaan? Met OERRR beleven kinderen de mooiste avonturen. Heerlijk buiten op avontuur zijn en ondertussen leren hoe je de natuur kunt helpen. In totaal zijn er 21 speelnatuurplekken van OERRR door heel Nederland heen. En het leuke is dat bijna bij elke plek ook een fijne koffieplek is om even lekker op te warmen.

Speurtochten door de stad

Ben je klaar met de natuur? Dan kan je ook op Verhaalvontuur door de stad. Dit zijn familie speurtochten in Amsterdam, Haarlem, Breda, Rotterdam en Alkmaar voor gezinnen met kinderen van 4 t/m 12 jaar met interactieve acteurs. Super leuk, leerzaam en spannend tegelijkertijd!

Pop-up stores

Omdat de winkels weer open zijn, zijn er ook weer veel toffe pop-up stores die hun (tijdelijke) deuren open kunnen doen. Zoals de pop-up store van Anna Nooshin. Gedurende 2 weken lang is in de Westfield Mall of the Netherlands haar pop-up te bezoeken. NOOSH is de cosmeticalijn van Anna Nooshin, een beautymerk ontwikkeld voor iedereen die van beauty houdt en met een zorgvuldige aandacht voor duurzaamheid.

Nog meer inspiratie nodig?

Bekijk dan eens het account Vandaag Niet Thuis. Vol met toffe To Go locaties. Allemaal kidsproof en buiten de gebaande paden.

Foto header via iStock, credits: guruXOOX

Lees ook:  4 x dé water hotspots van Nederland

0 comments on “Weekend tips: van natuur tot aan pop-up stores en toffe stadsspeurtochten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *