Weekend tips: van natuur tot aan pop-up stores en toffe stadsspeurtochten

by Redactie

Het is te hopen dat de restaurants en musea weer snel open mogen. Voor nu kunnen we in ieder geval weer ‘gewoon’ naar de winkel. En natuurlijk zijn er heel veel fijne ’to go’ opties. Wij tippen leuke uitjes voor aankomend weekend:

Natuurmomenten OERRR

Zin om naar buiten te gaan? Met OERRR beleven kinderen de mooiste avonturen. Heerlijk buiten op avontuur zijn en ondertussen leren hoe je de natuur kunt helpen. In totaal zijn er 21 speelnatuurplekken van OERRR door heel Nederland heen. En het leuke is dat bijna bij elke plek ook een fijne koffieplek is om even lekker op te warmen.

Speurtochten door de stad

Ben je klaar met de natuur? Dan kan je ook op Verhaalvontuur door de stad. Dit zijn familie speurtochten in Amsterdam, Haarlem, Breda, Rotterdam en Alkmaar voor gezinnen met kinderen van 4 t/m 12 jaar met interactieve acteurs. Super leuk, leerzaam en spannend tegelijkertijd!

Pop-up stores

Omdat de winkels weer open zijn, zijn er ook weer veel toffe pop-up stores die hun (tijdelijke) deuren open kunnen doen. Zoals de pop-up store van Anna Nooshin. Gedurende 2 weken lang is in de Westfield Mall of the Netherlands haar pop-up te bezoeken. NOOSH is de cosmeticalijn van Anna Nooshin, een beautymerk ontwikkeld voor iedereen die van beauty houdt en met een zorgvuldige aandacht voor duurzaamheid.

Nog meer inspiratie nodig?

Bekijk dan eens het account Vandaag Niet Thuis. Vol met toffe To Go locaties. Allemaal kidsproof en buiten de gebaande paden.

Foto header via iStock, credits: guruXOOX

Lees ook:  Dit zijn de lekkerste winterkoffies om bij op te warmen

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy