Schoonmaken een feest? Met deze tips wel!

by Redactie

Schoonmaken een feest? Hmm… niet als je weet dat de meeste ruzies bij stellen tussen de 18 en 39 jaar gaan over de hygiëne in huis. De meeste ruzies ontstaan zelfs bij het (verkeerd) inruimen van de vaatwasser of het rondslingeren van rommel. Maar wetende dat het doen van het huishouden een super goede workout is, maakt weer veel goed. En doe je het juist samen, dan werkt het juist weer goed voor je relatie. Maar hoe zorg je er nu voor dat je huis én je kledingkast spik en span het voorjaar tegemoet gaan? En ook schoon blíjven? Wij geven tips in samenwerking met Vintastic die een complete lijn met schoonmaakartikelen heeft!

Schoonmaken een feest? Met deze tips wel!

1) Een blinkende vloer

Wat lopen jij, je kids en/of huisdieren wel niet allemaal voor rommel naar binnen elke dag? Stofzuigen is handig maar wil je grondiger aan de slag, dan moet je het over een andere boeg gooien. Giet een flinke scheut vintastic natuurlijk schoonmaakazijn in een emmer warm water en dweilen maar. In no time tover jij een stralend schone vloer tevoorschijn. Nice to know; alle vintastic producten hebben een natuurlijke oorsprong. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled PET materiaal én na gebruik zijn de flessen ook weer recyclebaar. Daarbij kan je kiezen uit de geuren Original, Lavendel en Citrus.

2) Zweetluchtjes

Zweetluchtjes in kleding is vast en zeker een herkenbaar probleem. Helemaal in de zomer. Maar hoe pak je die luchtjes aan? Vul een emmer met warm water en voeg er een flinke scheut vintastic natuurlijk schoonmaakazijn Original aan toe. Laat je kledingstuk even inweken en spoel het vervolgens goed uit met water. Good to know: je kan ook een scheut vintastic natuurlijk schoonmaakazijn (alle producten van vintastis zijn op basis van natuurlijk schoonmaakazijn) in het wasverzachterbakje van de wasmachine gieten en toevoegen aan je normale wasprogramma. En, guess what… alle nare geurtjes zijn verdwenen.

Lees ook:  Mexicaans genieten bij Arriba Arriba Amsterdam

Schoonmaken een feest? Met deze tips wel!

3) Wasmachine zélf ook schoonmaken

Wanneer je regelmatig je wasmachine gebruikt, zal je merken dat de wastrommel zelf ook vies kan worden. Vaak is de oorzaak vetluis. Maar ook dit kan je makkelijk oplossen. Voeg daarvoor vintastic wasmachine- & vaatwasserreiniger toe aan je wasmachine. Na een lege wasbeurt is deze weer lekker fris.

4) Magnetron en oven(vers) houden

Heb je een aangekoekte, vieze magnetron en oven? Dan is dit een super snelle oplossing. Vul een ondiep schaaltje met vintastic natuurlijk schoonmaakazijn, zet het in de magnetron of oven. Even verwarmen en neem vervolgens de wanden af met een vochtige doek. De vieze geurtjes zijn meteen verdreven en je magnetron en oven ruiken weer lekker fris.

5) Kalkaanslag verwijderen

Vaak vergeten we de waterkoker te ontkalken, zonde, want kalk is echt slecht voor apparaten. Hoe je snel en makkelijk de kalkaanslag verwijderd? Vul de waterkoker met water en voeg een scheut vintastic natuurlijk schoonmaakazijn original toe. Zet het apparaat aan en leeg het nadat het water is gekookt. Herhaal dit nog twee keer en je waterkoker ziet er weer uit als nieuw. Wel de azijn gebruiken zonder parfum…

Zie jij het wel zitten om met een schoon huis het voorjaar in te gaan? Vintastic heeft een complete lijn schoonmaakmiddelen (hier kun je ze allemaal vinden). En mooi… wij mogen een pakket met 6 producten weggeven! Ga daarvoor naar onze Instagram pagina.

Foto header via iStock, credits: InspirationGP

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy