Love Ale: een “liefdesbier” bedacht door botanisch brouwer Lowlander en HEMA

by Redactie

Een lustopwekkend liefdesbiertje… klinkt goed, toch? Helemaal met Valentijnsdag in het vooruitzicht. Botanische brouwer Lowlander en HEMA lanceren samen dit bijzondere biertje genaamd Love Ale. Om te proosten op een ‘Winter of Love’. Want een beetje liefde kunnen we in deze tijd allemaal sowieso wel gebruiken…

De rechterhand van Cupido

De Lowlander Love Ale (5% alc.) is gebrouwen met zoete, sensuele aardbei, geurige roos en als speciaal ingrediënt; damiana. Een eeuwenoud aromatisch kruid, geliefd om haar dromerige, gelukzalige werking. Het biertje is flirterig en fruitig met een bloemige afdronk. Je kunt dus stellen dat deze afrodiserende ingrediënten je seksuele hartstocht naar een hoger niveau tillen.

Naast de stimulerende voordelen van het biertje steun je met de aanschaf ervan ook een goed doel; 1% van de opbrengst wordt geschonken aan het Wereld Natuur Fonds. De donatie gaat expliciet naar de bescherming van de beschermde diersoort ijsberen, vandaar ook de ijsbeer op het etiket van het Love Ale bierflesje.

Om de liefde te vieren, werden verschillende botanicals onderzochte die voor vlinders in de buik zorgen. Al snel stuitten ze op een combinatie van natuurlijke afrodisiaca die niet alleen lekker smaken, maar ook nog eens zorgen voor wat extra stimulans.

Love Ale: een “liefdesbier” bedacht door botanisch brouwer Lowlander en HEMA

Aardbei

Zo is de aardbei het symbool van Venus, de Godin van de liefde, schoonheid, verlangen en seks. Dankzij de verschillende vitaminen, mineralen en antioxidanten die aardbei rijk is, wordt de doorbloeding en de aanmaak van oestrogeen extra gestimuleerd, wat weer helpt bij het onderhouden van een gezond seksleven. Daarnaast maakt de aardbei het bier verrassend sappig en subtiel zoet.

Lees ook:  10 x ontstressen met voeding 

Roos

De roos staat symbool voor liefde en verlangen, en wordt daarom op dagen als Valentijnsdag vrijwel nooit overgeslagen. De legende zegt dat deze natuurlijke afrodisiac pleziercellen in ons lichaam activeert, waardoor we tevens opgewonden kunnen raken. In het bier herken je de roos terug als een licht kruidige, sensueel bloemige aroma die je vooral in de afdronk zult proeven.

Damiana

De damiana heeft een gelukzalige werking en helpt je om ultiem te ontspannen. Het perfecte ingrediënt om in de stemming te komen. Dankzij de spannend scherpe en verwarmende smaak van deze relatief onbekende, maar fascinerende botanical, ga je met de Love Ale door iedere hartstochtelijke emotie van verlangen heen.

Hebben? Het Lowlander Love Ale biertje is verkrijgbaar voor €2,50 in de HEMA winkels en via www.hema.nl.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy