Elektrische buurtbakfiets Cargoroo brengt je goedkoop én snel van A naar B

Elektrische buurtbakfiets Cargoroo brengt je goedkoop én snel van A naar B

Cargoroo is een app, waarmee je elektrische deelbakfietsen kunt huren. Sinds half juni is dit mooie initiatief in verschillende buurten in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Arnhem en Nijmegen acief. De deelbakfiets is een duurzame, gezonde, praktische en vooral leuke oplossing voor de ritjes met kinderen naar vriendenclubjes en sportvelden, uitjes met het gezin en iedereen die veel boodschappen wil doen of iets te vervoeren heeft.

Hoe werkt het?

De stappen zijn simpel. Je downloadt eenmalig de Cargoroo-app, kiest een e-bakfiets, opent het slot met een telefoon, gebruikt de e-bike voor zolang gewenst is en zet de bakfiets daarna terug op de plek waar hij is opgepikt. Heb je even een pauze? Je zet de fiets moeiteloos op slot.

Elektrische buurtbakfiets Cargoroo brengt je goedkoop én snel van A naar B

Wintermaanden

Toegegeven: het vergt soms meer discipline om de fiets in de winter te pakken dan op een zomerdag. Cargoroo motiveert én trakteert haar elektrische bakfietsgebruikers daarom tijdens de wintermaanden op een mooie winteractie. Via de webshop heb je toegang tot winterpromoties* die bij jouw gebruik passen. Bepaal voor jezelf of je de bakfiets vaak, regelmatig of soms wilt gebruiken. Spring je maandelijks minimaal twee keer per week op de elektrische bakfiets? Dan kun je na betaling van €50 voor €1 per uur fietsen. Fiets je regelmatig? Bij betaling van € 30 fiets je voor €2 per uur. Heb je af en toe afspraken waarbij een elektrische buurtbakfiets van pas komt? Voor €15 per maand gebruik je de fietsen van Cargoroo voor €3 per uur.

* Good to know: je hebt een actief Cargoroo-account nodig om van deze winterpromoties gebruik te maken. Heb je nog geen account? Klik hier om een account aan te maken!

 

Lees ook:  Je auto zelf onderhouden, zo doe je dat

0 comments on “Elektrische buurtbakfiets Cargoroo brengt je goedkoop én snel van A naar B

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *