Deze alcoholvrije gin & tonic doet niet onder voor een echte!

Dit alcoholvrije drankje doet niet onder voor een echte gin & tonic

De feestdagen zijn weer achter de rug, een nieuw jaar is begonnen. Een jaar vol met nieuwe dingen. Misschien wel nieuw werk, een nieuwe liefde of een nieuw huis? Voor wie het bij kleinere nieuwe dingen wilt houden, onze tip: Gordon’s 0.0%. Een nieuw alcoholvrije gin & tonic drankje waar je zeker blij van gaat worden!

Over Gordon’s

Gordon’s gin werd 250 jaar geleden gelanceerd toen Alexander Gordon een kleine distilleerderij in Londen opende en aan de slag ging met het creëren van het recept voor een briljant smakende gin van hoge kwaliteit. De kenmerkende jeneverbes-smaak is sindsdien bepalend geworden voor de smaak van de klassieke G&T. Vandaag de dag is Gordon’s gin ‘s werelds bestverkochte internationale gin en heeft het sinds 1925 vier Royal Warrants gekregen. Gordon’s betrekt zijn planten daar waar de natuur ze het best maakt; hun jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout komen van over de hele wereld en ondergaan een nauwgezet selectieproces.

Deze alcoholvrije gin & tonic doet niet onder voor een echte!

Zoektocht naar alcoholvrije alternatieven

Gin is hot en happening, maar er zijn steeds meer mensen die afwisselen met alcoholvrije alternatieven. Gordon’s 0.0 % smaakt door de kenmerkende jeneverbes net zo authentiek als de originele Gordon’s London Dry Gin. Het nieuwe drankje is het perfecte alternatief voor gin-liefhebbers die op zoek zijn naar een alcoholvrije keuze, zonder in te hoeven leveren op smaak en ervaring.

Gin & tonic… how to?

Een 0.0 % alcohol gin & tonic drinken? Mix dan 50 ml Gordon’s 0.0 % met ijs, vul aan met 150 ml tonic water en stijl het glas af met een partje limoen. Proost! Gordon’s 0.0 % is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 14,99 euro en is te vinden bij Gall&Gall. Hij is beschikbaar in een fles van 70 cl.

Lees ook:  5 x de zon opzoeken in januari

“Geniet, maar drink met mate en geen alcohol onder 18. Ga naar www.DRINKiQ.com voor informatie, initiatieven en manieren om best practices te delen.”

0 comments on “Dit alcoholvrije drankje doet niet onder voor een echte gin & tonic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *