De Podcastclub: de 5 lekkerste podcast-tips voor foodlovers

De Podcastclub: de 5 lekkerste podcast-tips voor foodlovers

Of je nu zelf graag achter het fornuis staat of het allerliefst eet wat iemand anders heeft gemaakt; Deze culinaire podcasts zijn ideaal voor de echte foodlovers onder ons. Pas wel op: luister ze niet in de supermarkt, want voor je het weet zit je mandje bomvol. Samengesteld in samenwerking met De Podcastclub en audioplatform JUKE:

1. Smaakmakers

Zegert van der Linde praat met zijn gasten over hun passie voor eten, koken, drinken en alles wat daarbij komt kijken. Gewoon goede gesprekken voor foodies door foodies.

Luister Smaakmakers via JUKE

Smaakmakers Podcast

2. Eetgeheimen

Liefde gaat door de maag en over smaak valt niet te twisten. Maar deze podcast is ideaal om te luisteren als jij ook van eten houdt en graag aanrommelt in de keuken. Miljuschka Witzenhausen praat met haar bekende gasten over hun fijnste eetherinneringen en maakt uiteindelijk het lekkerste eten met ze klaar. Comfortfood voor je oren!

Luister Eetgeheimen via JUKE

Eetgeheimen Podcast

3. Kaas

Ben jij een grote kaasfan, maar is een ‘echt’ kaasplankje maken een stap te ver, omdat jouw kennis niet verder gaat dan belegen, brie en blauwschimmel wanneer je in de winkel staat? Deze podcast leert je alles over kazen met de hulp van experts, kaasmakers en andere kaasliefhebbers.

Luister Kaas via JUKE

Kaas Podcast

4. Het laatste avondmaal

Dit is eigenlijk een dubbele podcast-tip. In de nieuwste afleveringen van Het Laatste avondmaal kookt Samuel Levie met vrienden in zijn keuken een recept met een bijzonder verhaal. Maar als je wat meer afleveringen teruggaat in het archief van deze podcast kom je uit bij afleveringen van toen de serie nog ‘Cheft’ heette. Daar interviewt culinair journalist Hiske Versprille bekende chefkoks over hun meester-recepten. Dikke aanrader.

Lees ook:  Restaurant Zheng: een culinaire én culturele reis door China

Luister Het laatste avondmaal via JUKE

Het laatste avondmaal

5. Wat schaft de podcast

Jeroen en Jonas houden ontzettend veel van lekker eten en drinken en willen graag hun passie delen met hun gasten en luisteraars. Geen slokje of hapje blijft onbesproken. Deze podcast houdt nauwgezet de laatste trends in de gaten, dus als je deze afleveringen luistert, heb je altijd inspiratie voor iets nieuws om te koken of uit te proberen als je uiteten gaat.

Luister Wat schaft de podcast via JUKE

Wat schaft de podcast

Benieuwd naar onze eerdere tips? Bekijk én beluister ze hier.

0 comments on “De Podcastclub: de 5 lekkerste podcast-tips voor foodlovers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *