5x de beste plekken om bijzondere kunst voor aan de muur te kopen

5x de beste plekken om bijzondere kunst voor aan de muur te kopen

Kale muren zijn niet meer van deze tijd. Een beetje – of heel veel – kunst doet wonderen! Waar je bijzondere prints, schilderijen en decoraties vindt, lees je hier.

Saatchi Art

Om te genieten van échte kunst aan je muur, moet je een kijkje nemen bij Saatchi. Van bescheiden prints tot volwaardige collectors items, hier vind je het allemaal – zelfs originele werken. Soms moet je wat dieper in je portemonnee tasten, maar dan heb je ook wat.

Etsy

Op dit platform vind je allerlei handgemaakte items, maar als je nog niet bent begonnen aan het zoeken naar kunst op Etsy dan mis je wat. Hier zijn genoeg originele werken te vinden (vaak ook met lijst erbij). Voordeel is dat je ook nog eens onafhankelijke kleine ondernemers steunt met je aankoop.

Society6

Op Society6 heb je een breed scala aan kunstenaars – allemaal met hun eigen stijl – die posters maken (maar ook veel meer, ook mokken en douchegordijnen bijvoorbeeld). Dit is een van de beste opties voor betaalbare kunst. Bovendien is het heel makkelijk navigeren op de website, waar je kan browsen op kleur, artiest, stijl of een bepaald zoekwoord.

Uprise Art

Als je op zoek bent naar originele werken die je ook echt kunt betalen, dan moet je bij Uprise Art zijn – en dan vooral de speciale sectie waar je kunstwerken voor minder dan 800 dollar kan vinden. Het zit het al in de naam: hier vind je kunst van up and coming kunstenaars. Zo heb je al snel iets in handen wat niemand anders heeft.

Lees ook:  'Swimfluencers' en dé zwemkleding trends van 2019

54Kibo

Bij 54Kibo vind je, los van de geweldige meubels, prachtige kunstwerken van de 54 landen in Afrika. Hier vind je ook genoeg driedimensionale muurdecoraties en wandtapijten voor de afwisseling. De sectie is nauwkeurig samengesteld waardoor je altijd geleid wordt door echte kunstkenners.

Foto header via iStock, credits: FollowTheFlow

0 comments on “5x de beste plekken om bijzondere kunst voor aan de muur te kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *