5 x zo verras je je lief met een (anders dan anders) ontbijt

by Redactie

Met Valentijnsdag ‘around the corner’, kunnen we ons hoofd weer breken over hoe je je lief op een originele manier kan verrassen. Wij tippen om die reden 5 anders dan anders ontbijtjes. Een ontbijt waar je zeker punten mee zal scoren!

1. Ontbijt aan de deur

We beginnen met het meeste relaxte ontbijtje op bed, namelijk een ontbijt laten bezorgen. Waarom immers moeilijk doen als het makkelijk kan en een ontbijt bezorgen ook nog eens gewoon kan. Je kan allerlei varianten laten bezorgen, van vegetarisch tot aan klassiek of Frans. En natuurlijk ook varierend in prijs.

2. Hartjes everywhere

Zeg je Valentijn, dan zeg je hartjes. Dus snijd alles wat je serveert in hartvorm; boterhammen, aardbeien, avocado. Online zijn ook handige hartvormige koekjes- en bakvormpjes te vinden. Daarmee kan je bijvoorbeeld ook een omelet of pannenkoek in hartvorm maken.

3. Liefde opslurpen

Stop al je liefde in de blender en maak een sprankelende smoothie voor je lief. Liefst natuurlijk met lekker veel rode vruchten, maar die kan je ook voor de versiering gebruiken. Een mimosa doet het ook zeker goed in de ochtend. Een klassieke mimosa is met mousserende wijn. Maar wil je liever alcoholvrij, dan zijn er genoeg alcoholvrije varianten te verkrijgen. Proost op jullie liefde!

4. Wentelteefjes to the rescue

Ben je vergeten boodschappen te doen, dan zijn wentelteefjes de oplossing. Van oud (wit)brood kan je in een handomdraai toch nog iets lekkers toveren. Top het af met wat Griekse yoghurt, honing en wat rode vruchten (mocht je daar nog wat van in huis hebben) en klaar is je ontbijt verrassing.

Lees ook:  Fiat Topolino: een van de schattigste elektrische stadsauto’s die je kan voorstellen

5. Coffee on the side

Allemaal leuk en aardig zo’n liefdesontbijt, maar een goeie koffie ‘on the side’ mag natuurlijk niet ontbreken. Daag je zelf uit en probeer eens latte art uit. Is dat echt een brug te ver, dan kan je ook sjablonen kopen waarmee je eenvoudig latte art kan maken. Je lief zal zeker onder de indruk zijn bij het zien van zijn of haar koffie.

Foto header via iStock, credits: JoelBoily

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy