5 leuke manieren van tijdverdrijf tijdens een lange reis

5 leuke manieren van tijdverdrijf tijdens een lange reis

Normaal gesproken heb je natuurlijk geen tijd te verliezen. Heb je een lange reis voor de boeg? Dan wordt tijdverdrijf ineens wél belangrijk. Des te sneller de tijd gaat, des te eerder je kunt genieten. Van een lange vakantie tot een familiebezoek. Wat de reden van jouw trip ook is, wij voorzien je alvast van 5 leuke manieren van tijdverdrijf gedurende een lange reis.

Leuke dingen om te doen tijdens lange vluchten of autoritten

Maandenlang heb je uitgekeken naar dat ene moment. Voor je arriveert op de plaats van bestemming, moet je nog wel een paar uurtjes uitzitten. In het vliegtuig, de bus of in de auto. Leuk tijdverdrijf is dan een echte must. Des te sneller kun je de afgelegde kilometers achter je laten. Wil je de reistijd niet vullen met het checken van Facebook of Instagram? 5 tips!

5 leuke dingen om te doen als je lang moet reizen

1) Beproef je geluk online

Met stip op 1 staat het spelen van online casino spellen. Op je telefoon of tablet. Een vermakelijke manier van tijdverdrijf. Neem tijdens je vlucht plaats aan een live pokertafel, of beproef jouw geluk met slots en roulette. Zorg ervoor dat de beoordelingen betrouwbaar zijn en geniet van jouw lange reis. Voor je het weet ben je op de plaats van bestemming.

2) Overlaad je e-reader met leesvoer

Heb je een e-reader? Zet deze dan lekker vol met de boeken waarvan je houdt. Het enige wat je nodig hebt is goede oordoppen en een powerbank. Ga je op vakantie en wil jij je ook daar verstaanbaar maken? Download dan een leuke talencursus. Binnen een paar lessen weet jij precies hoe je een cocktail bestelt of de weg vraagt aan die aantrekkelijke local.

Lees ook:  Vrouwen zijn beter in beleggen dan mannen

3) Download je favoriete serie

Moet je lang reizen? Vergeet dan niet om jouw favoriete serie te downloaden. Lekker binge watchen in de lucht of vanuit de passagiersstoel. Van de auto, de bus of de taxi. Een leuk tijdverdrijf waarbij je de kilometers onder je door voelt schieten. Voordat je kunt beginnen aan het volgende seizoen, heb je in veel gevallen jouw eindbestemming al bereikt.

4) Test je sociale vaardigheden

Reis je met de bus of het vliegtuig? Dan is de kans groot dat de rij deelt met een medepassagier. Ga een goed gesprek aan en test jouw sociale skills. Wie weet is die persoon naast je wel super interessant? Ook het aangaan van een goed gesprek is een manier om jouw reistijd in te vullen. Misschien ontstaat er zelfs een leuke vriendschap.

5) Dagboek of bucketlist bijwerken

Lang reizen betekent ook tijd om na te denken. Over je leven, wat je allemaal hebt meegemaakt en welke dingen je nog graag zou willen doen. Het bijwerken van je dagboek of bucketlist is dan ook een prima tijdverdrijf tijdens lange reizen. Iets waar je nu iets aan hebt, maar natuurlijk ook voor in de toekomst. Wie weet kom je op uitstekende ideeën?

Foto header via iStock, credits: Maria Korneeva

0 comments on “5 leuke manieren van tijdverdrijf tijdens een lange reis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *