Recap: top 5 travel terugblik van 2021

by Jill Buitenhuis

Het einde van het jaar nadert. Een moment om even terug te blikken. Op bijvoorbeeld alle mooie reizen die we mochten maken voor Daily Cappuccino (ondanks Corona). Aan travel inspiratie geen gebrek namelijk. Van het zonovergoten Trujillo tot luxe glampen in het Hollandse Twente. Er kwam van alles voorbij. Onontdekte parels, die we niet snel zullen vergeten. Ben je ook toe aan vakantie? En voelen de laatste loodjes van het jaar soms zwaar op je schouders? Neem dan even de tijd om te relaxen en te lezen over plekken die nog op je wachten. Begin vast met plannen maken voor aankomend jaar, of zelfs nog voor aankomende kerstvakantie. Dat geeft je weer frisse travel energie, om de laatste weken van dit jaar te knallen. En wie weet ben je straks zelf op een van deze plekken te vinden, op zoek naar avontuur.

Papillon Country Resort

Op vakantie in eigen land gaan was nog nooit zo populair als tijdens de corona tijd. Het is dan helemaal fijn als je het buitenlandse gevoel toch op kunt doen in eigen land. In Denekamp, een plaatsje in Twente, vind je een glamping die je wil ontdekken. Deze plek wordt gerund door een familie die in Italië al zeven campings hebben omgetoverd tot glampings. Een stylish paradijs voor gezinnen, maar ook voor stellen die er even met z’n tweeën tussenuit willen. Extra leuk: Papillon Country Resort is namelijk genomineerd voor ANWB-camping van het jaar!

Viva la Espana

Ben je iemand die houdt van onderweg zijn? Niet stil blijven staan, maar lekker op avontuur en nieuwe plekken ontdekken? Een echt travel beest dus? Een roadtrip naar Spanje is dan de reis die op je lijstje kan voor 2022. Dé tip? Leg een tent achterin de auto, zodat je op de meest idyllische plekjes kunt overnachten. Bijvoorbeeld aan de kust bij Granada. Ontdek ‘per ongeluk’ dorpjes die je hart zullen stelen. Aanrader? Trujillo. Een middeleeuwse stad die tegen een heuvel gebouwd is.

Lees ook:  Getest: de wellness suite van Van der Valk Exclusief, een ware kers op de...

De Franse Atlantische Kust

Langs de 1200 kilometer lange kuststrook tussen La Baule in het noorden en Hendaye in het zuiden, wachten betoverende plekken op je. Knusse stadjes, eindeloze zandstranden en onstuimige kliffen. De Franse kust heeft alles. De beste manier om je te vervoeren en zo echte vrijheid te proeven? Huur een camper. Dit maakt je ontdekkingsreis langs de Atlantische kust compleet.

Pracht, praal en culinaire belevenissen

Zin in een stedentripje? Boek een reisje naar Wenen. De stad die je betoverd met haar muziek. Liefhebbers van klassieke muziek zullen zich in de stad heel snel thuis voelen. Maar ook voor degene die houden van lekkere toetjes en koffieleuten, is dit the place to be. Wenen kent namelijk een koffiecultuur, waarbij alles wat te maken heeft met chocolade ook een belangrijke rol speelt. Plan snel je reisje naar Wenen en ontdek de belevenissen die redacteur Emma ook heeft mogen ervaren.

Una bella roadtrip door Toscane en Umbrië

Last, but not least. Een vakantie naar Italië mag natuurlijk niet ontbreken in deze travel terugblik op 2021. Imke maakte afgelopen zomer een roadtrip door Toscane en Umbrië. Een plek waar je herinneringen voor het leven maakt en je blijft genieten van al het nieuws dat te ontdekken valt. Benieuwd naar Imke haar ervaringen en herinneringen? Lees meer over haar reis. Tijdens het lezen zul je waarschijnlijk meteen willen beginnen met het pakken van je koffers…

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy