Must do: een Winter Wonder Tocht maken met een Volkswagenbusje van We Love Oldtimers

by Imke

In deze tijd is het soms wat zoeken om met het gezin of vrienden een leuke activiteit te ondernemen. Aangezien alles om 5 uur ’s avonds al dicht is, ligt de focus op de dag. Wil je echt een hele dag lekker op pad samen? En een beetje anders dan anders? Dan is dé tip voor deze decembermaand om een Winter Wonder Tocht te maken met één van de prachtige oldtimers van We Love Oldtimers. Wij mochten een zaterdag op pad gaan met een te leuk Volkswagenbusje (inclusief kerstboom op het dak!) en dat was in één woord geweldig!

Inclusief warme kruiken

Het hele gezin (manlief, twee dochters, pup en ikzelf natuurlijk) stond zaterdagochtend te popelen om richting Hoogblokland te rijden. Daar staat de loods waar alle oldtimers staan die je kan huren. Al een beleving op zich, want voor autoliefhebbers een walhalla. Denk aan verschillende vintage Porsche modellen, Ford Mustang, Kever cabriolet en natuurlijk veel Volkswagenbusjes. Wij kregen een wit Volkswagenbusje mee, met de naam Sandy. De bus was prachtig Kerstig versierd en op de achterbanken lagen warme kruiken en dekens op de kids te wachten. Nadat de werking van het bus was uitgelegd gingen we op pad.

21 stops

Wij reden de zogenaamde Winter Wonder Tocht. Een tocht met 21 stops, die je zeker niet allemaal hoeft af te rijden. Je kan je eigen selectie maken. Sowieso red je dat zeker niet qua tijd en dat is ook niet erg. Met highlights zijn de stops aangemerkt die ook leuk zijn om met kids aan te doen. Zo stopten wij onder andere bij Slot Loevestein (prachtig!), het vestingstadje Woudrichem (waar je heerlijke pannenkoeken kan eten) en Natuurcentrum Gorinchem (een kinderboerderij-paradijs voor kids). In de picknickmand die we hadden meegekregen zat ook nog heerlijke warme choco en koekjes voor onderweg. De dag vloog letterlijk om. Bij aankomst kan je ook nog even door het dorpje Arkel rijden (de Christmas Village van Nederland), om het kerstgevoel compleet te maken.

Lees ook:  Verre reis gepland? Zo krijg je je vaccinaties vergoed

Meer info

Wil jij ook zo’n roadtrip meemaken? Ga dan ook on road met je gezin in een Oldtimer door Winter Wonder Land. We Love Oldtimers verhuurt het hele jaar door verschillende soorten oldtimers zoals kevers, volkswagenbusjes, eendjes en meer, dus aan keuze geen gebrek. Van 6 december t/m 31 december kun je de speciaal door We Love Oldtimers ontworpen Winter Wonder Tocht rijden. Die oldtimers rijden heerlijk authentiek en met de bijgeleverde kerstboom op je dak maak je zeker de blits. De Winter Wonder Tocht bevat 21 stops (je hoeft ze niet alle 21 af te gaan uiteraard), je kunt langsgaan bij een avonturenboerderij, een fort, een kerstbomen bos en bij nog veel meer unieke lokale ondernemers. Alle deelnemende partijen maken er een waar wonderland van, want de locaties zijn gedecoreerd in unieke winterse sferen. De routes zijn leuk voor alle leeftijden en ook extra leuk voor de kids tussen 2-8 jaar.

Must go!

Nice to know: in het voorjaar komt er ook een bloesemroute aan…

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy