Martini x Sergio Herman = ready-to-serve cocktail spritzante

Martini x Sergio Herman = ready-to-serve cocktail spritzante

Niets lekkerder dan een feestelijk, bruisend drankje tijdens de feestdagen. Leuk is dan ook dat het Italiaanse dolce vita icoon Martini onlangs de Martini Spritzante lanceerde. Een cocktail geboren vanuit een samenwerking met Sergio Herman, sterrenchef en liefhebber van de Italiaanse keuken. Deze creatie is een ode aan de Italiaanse levensstijl waarin goede vriendschappen en lekker eten & drinken de boventoon voeren. De Martini Spritzante heeft de frisse smaken van grapefruit, basilicum en een vleugje vanille en ideaal voor een Aperitivo.

Aperitivo

In deze tijd waarderen we meer dan ooit het belang van echte vriendschap. Genieten van de simpele dingen in het leven, tijd doorbrengen zonder beperkingen, herinneringen herbeleven en samen nieuwe herinneringen maken. Dat amen zijn start met een goede Aperitivo. Aperitivo is de starvan een goed begin, van een leuk moment samen. Aperitivo is zeggen, jij bent welkom. Ik heb je gemist. Ik geef om je en ik waardeer je aanwezigheid en vriendschap.

Italiaanse invloeden

Voor zo’n Aperitivo is de Spritzante perfect. Sergio Herman heeft een geheel nieuw smaakpallet ontwikkeld samen met Martini’a master blender, Beppe Musso. Tijdens een reis naar Pessione, Italië -het hart van Martini-, zijn de invloeden van het Italiaanse Aperitivo moment, Sergio Herman’s passie voor perfectie & topgastronomie samengevloeid met Martini’’s 150-jarig vakmanschap. Het resultaat is een gebalanceerde, frisse cocktail met een subtiele bittere toets die perfect tot zijn recht komt met heerlijke hapjes.

Martini x Sergio Herman = ready-to-serve cocktail spritzante

Serveertip Spritzante

De Spritzante wordt bij voorkeur uitgeschonken in een wijnglas. Vul het glas volledig met ijs, schenk de gekoelde Martini Spritzante in en garneer met een partje grapefruit en een blaadje basilicum. En dan gaat het grote genieten beginnen. Onze tip: serveer er kleine bruschette bij (met fijngesneden pomodori en verse basilicum) om het dolce far niente gevoel compleet te maken!

Lees ook:  Getest: wat de 1-daagse detox van Sapje met je lichaam doet

De Martini Spritzante kan je natuurlijk drinken in restaurant Le Pristine Antwerpen van Sergio Herman. Daarnaast is deMartini Spritzante sinds eind oktober exclusief en in een gelimiteerde oplage te koop bij Jumbo tegen de aanbevolen adviesprijs van 12,49 euro per fles.

Foto credits: © Chantal Arnts

0 comments on “Martini x Sergio Herman = ready-to-serve cocktail spritzante

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *