How to: creatief zijn met schoen en sneaker verf

How to: creatief zijn met schoen en sneaker verf

Heb je sneakers die je graag wilt op pimpen of wil je je favoriete leren schoenen een andere kleur geven? Dat kun je doen door Angelus verf te gebruiken. Deze sneaker verf is speciaal ontwikkeld voor leer en suède leer. Veel sneakers bestaan uit leer, wat het makkelijk maakt om deze te verven. Op social media zie je dit ook veel voorbij komen. Sommige mensen zijn zelfs zó creatief dat ze er tekenfiguren op maken. Met Angelus verf kun je jouw creativiteit naar boven brengen en alles creëren wat jij wilt.

Hoe gebruik ik Angelus verf?

De verf is ontstaan in 1907 en heeft sindsdien veel vooruitgang geboekt. Het assortiment is enorm breed. Je kunt er veel verschillende unieke kleuren vinden. De verf is over heel de wereld verkrijgbaar en dat maakt het ook zo bekend. Je kunt de verf ook goed met elkaar mengen om tot een kleur te komen die je zelf hebt bedacht. Je kunt de sneaker verf gebruiken om mooie kleuren en creaties te maken. Zo maak je iedere sneaker uniek. Daarnaast kun je de verf gebruiken om een beschadiging weg te werken.

Glitter en metallic schoenverf

Met de eindeloze mogelijkheden in verschillende kleuren schoenverf, is er ook een collectie die bestaat uit glitter en metallic kleuren. De kleuren zijn er in het goud, zilver, koper, champagne, brons en parelmoer. De parelmoer kleuren hebben keramische kristallen die door het licht schitteren.

De glitter schoenverf bestaan uit de kleuren zwart, goud, zilver, hemelsblauw, limoen en roze. Met deze mooie glitterverf kun je een sprekende schoen of sneaker verven.

Lees ook:  Coffee Based Notebook

Hoe ga je om met de verf?

Om het mooiste resultaat uit je creatie te halen is het belangrijk dat je een aantal stappen volgt. Je kunt namelijk het beste als eerst beginnen met het schoonmaken van de schoenen. Dat kun je doen met een borsteltje. Zo haal je alle vuiltjes van de schoenen af. Daarna volg je de onderstaande stappen:

  1. Zorg dat de veters uit de schoenen zijn als deze aanwezig zijn. Daarna moet je spanning op de schoenen creëren met een spanner, kranten of een theedoek.
  2. Behandel het leer voor met speciale voorbehandeling
  3. Nu kun je aan de slag gaan met de schoenen leerverf.
  4. Laat de verf 24 uur lang drogen, daarna gebruik je een nabehandeling.

De nabehandeling zorgt ervoor dat de verf langer mooi blijft en de schoen minder snel beschadigd of het verf loslaat. Met de Angelus verf kun je enorm veel kanten op. Je kunt er allerlei items mee pimpen of herstellen. Voor iedere leer is er een speciale collectie.

Foto header via iStock, credits: jchizhe

0 comments on “How to: creatief zijn met schoen en sneaker verf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *