Een multi-functionele haarclip voor vrouwen én mannen!

Een multi-functionele haarclip voor vrouwen én mannen!

Een haarclip die niet alleen een haarclip is, maar ook een armband, enkelbandje of hanger? Dat is Slingher. Het Nederlandse Slingher ontwerpt haarclips met een zogenaamd multi-inzetbaar karakter dat je zowel in het haar als om de pols en enkel én aan een ketting gedragen kan worden. En extra fun fact; het is voor zowel vrouwen als mannen.

Verbinding

Het merk is opgezet door Susan Hoffman van origine een (nationale en internationale) hair stylist & make-up artist. Alle producten van Slingher worden handgemaakt van een hoogwaardige leerkwaliteit in Nederland en zijn ontworpen om te voorzien in een behoefte naar mooie haarclips (en verbinding). De verschillende ‘Slinghers’ worden gemaakt van een leer in kleuren zoals taupe, zwart, oranje én goud.

Met één beweging kun je je Slingher gebruiken als haarband. Je kunt met de Slingher je haar makkelijk bij elkaar pakken en vast zetten. Je draagt het altijd bij je en jij bepaalt wat de functie van dit sieraad is. Wil jij je haar met een haarband dragen? Dan Slingher je het om je haar. En wanneer je je haar weer in de wind wil laten waaien dan Slingher je het weer om je nek…

Benieuwd geworden? Bekijk dan de website van Slingher.

Lees ook:  Trend gespot: kleur hinten in het haar

0 comments on “Een multi-functionele haarclip voor vrouwen én mannen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *