De skibrillen van ANIMØ zijn stylish én veilig (+ win één exemplaar!)

by Redactie

De ene skibril is zeker de andere niet… Maar één ding is zeker; stijl, comfort én veiligheid zijn wel een pré, toch? Het Amsterdamse skibrillen merk ANIMØ heeft een toffe skibril gelanceerd die perfect past bij iedere ski-outfit. De bril kent 19 combinaties (lens- en strap designs) die ervoor zorgen dat elke skiër de beste looks heeft op de piste. Er is veel aandacht besteed aan de pasvorm waardoor een zogenaamd ‘goggle gap’ met deze bril verleden tijd is.

De skibrillen van ANIMØ zijn stylish én veilig (+ win één exemplaar!)

Het idee voor het nieuwe skibrillen merk komt van de ondernemers achter reisbureau Frühstuk en de Intercompany Wintersport. Zij zagen dat de skibril vaak de accessoire is waar het minste aandacht en geld aan wordt besteed. Maar de hoogste UV bescherming én goed zicht hebben tijdens het skiën is net zo belangrijk voor gevorderden als voor beginners. Elke ANIMØ skibril komt daarom met twee lenzen zodat je altijd het beste zicht hebt, of er nu een strakblauwe lucht is of als er veel sneeuw valt.

De-bril-wordt-standaard-geleverd-met-twee-lenzen-twee-beschermhoezen-en-een-hardcase

Van classic tot uitdagend

ANIMØ biedt in de eerste collectie zowel classic zwarte (The Black Mamba) en witte brillen (The Icebear) met een strakke uitstraling als meer uitdagende goggles met namen als The Bluebird, The Flamingo of The Peacock. Prijzen variëren van 125 tot 150 euro voor de verschillende modellen inclusief bijbehorende accessoires. Elke bril komt met twee lenzen; een goed- en een slecht weer lens. De bril wordt geleverd inclusief hardcase en twee lenshoesjes in dezelfde stijl. Zo kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je bril geen krasjes oploopt als je na de piste de après-ski induikt.

Lees ook:  Alternatieve zorg vs. zorgvergoeding: de ins en outs

ANIMØ skibrillen zijn online verkrijgbaar op animo-optics.com.

En yesss… we mogen één ANIMØ skibril weggeven! Ga voor deze winactie naar onze Instagram-pagina.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy