De skibrillen van ANIMØ zijn stylish én veilig (+ win één exemplaar!)

De skibrillen van ANIMØ zijn stylish én veilig (+ win één exemplaar!)

De ene skibril is zeker de andere niet… Maar één ding is zeker; stijl, comfort én veiligheid zijn wel een pré, toch? Het Amsterdamse skibrillen merk ANIMØ heeft een toffe skibril gelanceerd die perfect past bij iedere ski-outfit. De bril kent 19 combinaties (lens- en strap designs) die ervoor zorgen dat elke skiër de beste looks heeft op de piste. Er is veel aandacht besteed aan de pasvorm waardoor een zogenaamd ‘goggle gap’ met deze bril verleden tijd is.

De skibrillen van ANIMØ zijn stylish én veilig (+ win één exemplaar!)

Het idee voor het nieuwe skibrillen merk komt van de ondernemers achter reisbureau Frühstuk en de Intercompany Wintersport. Zij zagen dat de skibril vaak de accessoire is waar het minste aandacht en geld aan wordt besteed. Maar de hoogste UV bescherming én goed zicht hebben tijdens het skiën is net zo belangrijk voor gevorderden als voor beginners. Elke ANIMØ skibril komt daarom met twee lenzen zodat je altijd het beste zicht hebt, of er nu een strakblauwe lucht is of als er veel sneeuw valt.

De-bril-wordt-standaard-geleverd-met-twee-lenzen-twee-beschermhoezen-en-een-hardcase

Van classic tot uitdagend

ANIMØ biedt in de eerste collectie zowel classic zwarte (The Black Mamba) en witte brillen (The Icebear) met een strakke uitstraling als meer uitdagende goggles met namen als The Bluebird, The Flamingo of The Peacock. Prijzen variëren van 125 tot 150 euro voor de verschillende modellen inclusief bijbehorende accessoires. Elke bril komt met twee lenzen; een goed- en een slecht weer lens. De bril wordt geleverd inclusief hardcase en twee lenshoesjes in dezelfde stijl. Zo kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je bril geen krasjes oploopt als je na de piste de après-ski induikt.

Lees ook:  Hoe schrijf je de juiste webteksten? 4 tips voor de ZZP’er

ANIMØ skibrillen zijn online verkrijgbaar op animo-optics.com.

En yesss… we mogen één ANIMØ skibril weggeven! Ga voor deze winactie naar onze Instagram-pagina.

0 comments on “De skibrillen van ANIMØ zijn stylish én veilig (+ win één exemplaar!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *