Shoptips: deze kledingstukken kun je altijd goed gebruiken in je kledingkast

Shoptips: deze kledingstukken kun je altijd goed gebruiken in je kledingkast

Is het weer eens hoog tijd om nieuwe kleding te kopen? Van tijd tot tijd doe je er goed aan om je garderobe aan te vullen: zo ga je mee met de trends en loop je niet standaard in hetzelfde kloffie rond. Hoewel het soms het geval is dat je naar iets specifieks op zoek bent, kan het juist ook zo zijn dat je liever tegen wat moois aanloopt. Welke kledingstukken kun je altijd wel goed gebruiken in je kledingkast? We zetten de items voor je op een rijtje.

Overhemd

Naar je werk, in de stad of tijdens een avond met vrienden: een overhemd komt altijd van pas. Zorg daarom dat je een uitgebreide collectie hebt, zodat je immer een passend design hebt om aan te trekken. Van een strak katoenen overhemd met een nauwsluitende fit tot juist een wollen overshirt in een casual look: binnen dit type kledingstuk is er nog voldoende variatie te vinden! En dat stuk variatie zit ‘m uiteraard tevens in de kleur of print die je kiest. Zo is er voor ieder wat wils.

Trui

Je kunt een lekkere trui het hele jaar door dragen. Met name in de koude maanden van het jaar komt de trui uiteraard van pas! Ga op zoek naar jouwe ideale ontwerp. Misschien is het wel een sweater heren, die zit als gegoten. Perfect om thuis te dragen, maar ook in het straatbeeld zien we sweaters regelmatig voorbijkomen. Zoek je een nettere trui? Dan is een wollen trui een passende optie, met bijvoorbeeld een kabelpatroon. Kies een trui met een col om helemaal chic voor de dag te komen. Zo zie je maar: dit soort details zorgen voor grote verschillen in je look.

Lees ook:  4 x natuurlijke winter skin care producten voor hem én haar

Vest

Je wilt wellicht niet altijd weer een trui aantrekken om je warm te kleden. Een vest is tevens een goed idee! Je kunt ‘m open of juist dicht dragen – dit zorgt al voor variaties in je look. Ga voor een vest met een rits voor een stoer jasje, of kies juist voor een speelsere look met knopen. Het is maar net wat er het best bij jouw verdere stijl past.

Jeans

Een goede jeans is onmisbaar in je kledingkast. Ga op zoek naar de ideale fit, lengte en kleur. Of je nu het liefst een slim fit jeans of een wijdere broek draagt: het is er allemaal te vinden. Afwisselen is uiteraard tevens een optie.

Pantalon

Of een spijkerbroek de enige broek is die je kunt dragen? Uiteraard niet! Zorg dat je tevens een goede pantalon in je kast hebt hangen, voor een nettere samenstelling van je outfits. En zo’n pantalon zit ook nog eens heerlijk, vanwege de zachte stof.

T-shirt

Hoewel we het hierboven met name over warme bovenstukken hebben gehad, is er tot slot nog het T-shirt. Een goed shirt komt altijd van pas in je kledingkast! Van een basic T-shirt in wit of zwart tot een opvallend design met een print: draag het met plezier.

Foto header via iStock, credits: Everste

0 comments on “Shoptips: deze kledingstukken kun je altijd goed gebruiken in je kledingkast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *