Review Teufel Airy Sports TWS: mini formaat, maximaal geluid én comfort

Review Teufel Airy Sports TWS: mini formaat, maximaal geluid én comfort (+winactie!)

Als hardloper wil ik me 100% concentreren op het lopen. Daarom probeer ik elke afleiding te voorkomen. Toch is soms wel heel prettig om een lekker muziekje tijdens een training te luisteren. Maar dan wel zonder onnodige draden. Daar komt de Teufel Airy Sports TWS in-ear koptelefoon in beeld. Heerlijk om met deze draadloze sportoortjes flink wat muzikale kilometers te maken.

Ook off-road

Eerdere versies van de Airy Sports waren nog verbonden met een draadje. Natuurlijk prima te doen, maar als het niet nodig is… En dat is precies wat Teufel heeft opgepakt. Hun nieuwe in-ear dopjes hang je met een haakje om je oor en luisteren maar. De buds zelf zitten supercomfortabel. Ook als je tijdens een trailrun off-road gaat. Helemaal fijn dat ze bestand zijn tegen regen, stof en zweet natuurlijk.

Teufel Airy Sports TWS

Slimme touch-bediening

De bediening is ook heel relaxed. Geen knopjes die je als je rent, niet kan vinden of te vaak indruk. Je regelt alles met Smart Touch. Dus je verandert het volume van je muziek met een tikje van je vinger. Ook de communicatie met de buitenwereld is goed geregeld. Als je gebeld wordt tijdens je hardlooprondje – en je hebt er zin in – neem je eenvoudig op. De ingebouwde microfoons zorgen dat je een goed gesprek kunt voeren. Als je niet te hard hijgt vanzelfsprekend.

Perfecte geluidskwaliteit

En als je weer thuis bent, hoef je ze niet uit te doen. Je kan naadloos door met bellen of aanhaken bij een Teams- of Zoom-sessie. De geluidskwaliteit is perfect en zolang je camera niet aanzet, zien mensen je bezweette sporthoofd niet.

Lees ook:  Je favoriete muziek altijd bij de hand met Spotify

7 uur luisteren en rennen

De oortjes worden geleverd in een praktische oplaadcase die niet alleen goede bescherming biedt in je jaszak of tas. Je kan de Teufel Airy Sports TWS er ook in opladen. En je hoeft niet bang te zijn dat de batterij snel leeg raakt. Je kan tot 7 uur door zonder op te laden. In die tijd kan je een flink eind rennen.

Winnen!

Aankomende feestmaand mogen we extra veel mooie dingen weggeven. Zo ook één paar Teufel Airy Sports TWS (twv €149,99). Lees de voorwaarden op onze Instagram-pagina. Good luck!

0 comments on “Review Teufel Airy Sports TWS: mini formaat, maximaal geluid én comfort (+winactie!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *