Review Teufel Airy Sports TWS: mini formaat, maximaal geluid én comfort (+winactie!)

by Petrick de Koning

Als hardloper wil ik me 100% concentreren op het lopen. Daarom probeer ik elke afleiding te voorkomen. Toch is soms wel heel prettig om een lekker muziekje tijdens een training te luisteren. Maar dan wel zonder onnodige draden. Daar komt de Teufel Airy Sports TWS in-ear koptelefoon in beeld. Heerlijk om met deze draadloze sportoortjes flink wat muzikale kilometers te maken.

Ook off-road

Eerdere versies van de Airy Sports waren nog verbonden met een draadje. Natuurlijk prima te doen, maar als het niet nodig is… En dat is precies wat Teufel heeft opgepakt. Hun nieuwe in-ear dopjes hang je met een haakje om je oor en luisteren maar. De buds zelf zitten supercomfortabel. Ook als je tijdens een trailrun off-road gaat. Helemaal fijn dat ze bestand zijn tegen regen, stof en zweet natuurlijk.

Teufel Airy Sports TWS

Slimme touch-bediening

De bediening is ook heel relaxed. Geen knopjes die je als je rent, niet kan vinden of te vaak indruk. Je regelt alles met Smart Touch. Dus je verandert het volume van je muziek met een tikje van je vinger. Ook de communicatie met de buitenwereld is goed geregeld. Als je gebeld wordt tijdens je hardlooprondje – en je hebt er zin in – neem je eenvoudig op. De ingebouwde microfoons zorgen dat je een goed gesprek kunt voeren. Als je niet te hard hijgt vanzelfsprekend.

Perfecte geluidskwaliteit

En als je weer thuis bent, hoef je ze niet uit te doen. Je kan naadloos door met bellen of aanhaken bij een Teams- of Zoom-sessie. De geluidskwaliteit is perfect en zolang je camera niet aanzet, zien mensen je bezweette sporthoofd niet.

Lees ook:  Google meets Vermeer

7 uur luisteren en rennen

De oortjes worden geleverd in een praktische oplaadcase die niet alleen goede bescherming biedt in je jaszak of tas. Je kan de Teufel Airy Sports TWS er ook in opladen. En je hoeft niet bang te zijn dat de batterij snel leeg raakt. Je kan tot 7 uur door zonder op te laden. In die tijd kan je een flink eind rennen.

Winnen!

Aankomende feestmaand mogen we extra veel mooie dingen weggeven. Zo ook één paar Teufel Airy Sports TWS (twv €149,99). Lees de voorwaarden op onze Instagram-pagina. Good luck!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy