Lifehack: zo raak je je spullen niet meer kwijt

Lifehack: zo raak je je spullen niet meer kwijt

Je komt thuis en hebt de broodtrommel of mobiele oplader van een collega in je werktas ziten, je kind komt uit school met het sportshirt van een klasgenoot of zonder zijn of haar schooltas. Kledinglabels en stickers zijn een geweldige toepassing en voorkomen dat je met verkeerde en ontbrekende kleding of items thuiskomt. Lifehack: laat je inspireren door de mogelijkheden die kledinglabels en stickers je bieden.

Kledinglabels: geef jouw kleding een exclusieve uitstraling

Kledinglabels mogen niet ontbreken aan een kledingstuk. Ze zijn voorzien van symbolen die je informatie geven over hoe je het kledingstuk moet wassen en onderhouden. Hierbij kun je denken aan de temperatuur waarop je het kledingstuk mag wassen en of je het kledingstuk mag bleken, drogen en strijken.

Iedereen heeft zijn eigen beeld bij het perfecte kledinglabel met logo of tekst. Je kunt online heel eenvoudig eigen kledinglabels maken. Geef je kleding een exclusieve uitstraling met eigen kledinglabels. Of je nu op zoekt bent naar kledinglabels met naam, print of logo: online kun je kiezen uit een ruim aanbod.

Breed toepasbaar

Kledinglabels zijn breed toepasbaar. Zo gebruik je ze thuis voor op kinderkleding, knuffels en strandlakens. Op het werk om de bedrijfskleding te voorzien van een logo of naam van de medewerker en op de sportclub om tenues te sublimeren. Online kledinglabels zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals damast. Waardoor jouw kledinglabels jarenlang mee gaan en jouw kleding een exclusieve uitstraling krijgt. Je kunt de labels eenvoudig vastnaaien in de naad of je vouwt de uiteinden over de rand en naait ze zo vast.

Lees ook:  5 x zo geef je jouw badkamer een warme upgrade

Tip: heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan zijn de labels van biologisch katoen een duurzaam alternatief.

Stickers: voor vele doeleinden

Stickers kun je gebruiken voor vele doeleinden. Een naamsticker voor op het schoolschrift van jouw zoon of dochter, adresstickers voor het versturen van post of bloemensticker voor op het boeket bloemen. In het bedrijfsleven worden stickers veel gebruikt om de naamsbekendheid van een bedrijf of merkt te vergroten. En om een product, actie of aanbieding te promoten.

Laat je lifehack creativiteit de vrije loop maak jouw eigen stickers online. Bepaal de soort, de maat, de vorm, de opdruk en het aantal om tot het unieke resultaat te komen. Voor welke sticker je ook kiest: ze zijn duurzaam, kleurvast en geschikt voor op alle items die in de vaatwasser en wasmachine kunnen. Van vinyl stickers tot reflecterende stickers en van zelfklevers tot stickers voor het feest. Voor alle toepassingen kun je online een oplossing vinden.

Foto header via iStock, credits: ronstik

0 comments on “Lifehack: zo raak je je spullen niet meer kwijt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *