Kerstcadeau tip: de Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook 14 (+ winactie!)

Kerstcadeau tip: de Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook 14 (+ winactie!)

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de verlanglijsten worden opgemaakt. Wil je een cadeau geven dat ook echt veel gebruikt zal worden én de investering waard is? Dan tippen wij een Chromebook. Een Chromebook heeft namelijk ten opzichte van traditionele laptops grote voordelen. Denk aan batterijduur, gebruiksgemak, snelheid en beveiliging. Daarnaast zijn ze zeer betaalbaar, waardoor het de ideale laptop voor iedereen is: jong en oud.

Met de Lenovo IdeaPad 3 Slim Chromebook 14 schrijf je eenvoudig verslagen in Google Docs, kijk je urenlang series op Netflix en speel je games uit de Google Play Store. Je neemt de Chromebook met gemak mee, omdat het maar 1,3 kg weegt. Zit je in de pauze buiten in de zon? Door het anti-reflecterende beeldscherm werk je met gemak verder aan je verslagen of projecten. Ben je klaar met je online vergadering, schuif dan de privacy switch voor je webcam. Zo weet je zeker dat niemand ongewild meekijkt. Je werkt met gemak een hele dag op de IdeaPad en laadt hem aan het einde van de dag pas op. Het heeft namelijk een accuduur van 16 uur.

Kerstcadeau tip: de Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook 14 (+ winactie!)

Waar moet een goed werkende laptop aan voldoen?

Kan je onderstaande punten afvinken bij jouw zoektocht naar een laptop? Dan weet je dat je goed zit! Omdat de Lenovo IdeaPad 3 Slim Chromebook 14 aan deze voorwaarden voldoet mogen wij er zelfs één weggeven. Lees daarvoor verder onderaan dit artikel…

1. Accuduur

Een laptop met een accu die minimaal de hele dag meegaat is wel zo handig. Let er bij aankoop op dat je een laptop kiest die ook over een langere tijd (na een paar jaar) z’n lange accuduur behoudt.

Lees ook:  Sporten in warm weer - waar moet je op letten?

2. Snelheid

Niets zo vervelend als een laptop die eindeloos blijft hangen op het blauwe scherm of pas na een kwartier is opgestart. Zorg dus voor een laptop met een snelle processor die binnen enkele seconden is opgestart. Wist je dat laptops vaak trager worden over tijd en dat je daarom je laptop continu moet blijven updaten? Kies je voor een Chromebook dan gebeuren die updates op de achtergrond zonder dat je daar iets voor hoeft te doen of je daar iets van merkt. Jouw laptop blijft dan dus altijd supersnel!

3. Veiligheid

Als je vaak met verschillende wifi-netwerken verbonden bent is de veiligheid van je laptop extra belangrijk. Cybercrimes gebeuren steeds vaker en op je laptop bewaar je vaak gevoelige data. Zorg er daarom voor dat je een laptop kiest met een goed beveiligingssysteem. Waar je op kunt letten is dat de laptop je data versleuteld, automatisch reboot, sandboxing toepast en automatisch updates installeert.

4. Flexibiliteit

Altijd en overal aan de slag kunnen, dat willen we tegenwoordig allemaal. Let er daarom op dat de laptop die je kiest goed kan samenwerken met je andere devices. Een document starten op je laptop en vervolgens verder lezen op je telefoon in de trein is ideaal.

5. Prijs

Een enorme open deur: maar kijk goed naar de prijs – kwaliteit verhouding van een laptop. Let daarbij op waar je de laptop voor gaat gebruiken en onthoudt; een dure laptop is echt niet altijd beter.

Kerstcadeau tip: de Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook 14 (+ winactie!)

Winactie

Niets leuker dan mooie cadeaus weggeven tijdens de feestdagen. Hoe tof is het dan ook dat wij één Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook 14 (twv €199,-) mogen weggeven middels een winactie op Instagram. Ga voor de voorwaarden naar deze pagina en laat je reactie achter!

3 comments on “Kerstcadeau tip: de Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook 14 (+ winactie!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *