Een app die meet hoe ‘hangry’ je bent

by Redactie

Ben jij niet te pruimen als je honger hebt, of krijg je wel eens een betekenisvolle blik uit je omgeving als je in de namiddag wat prikkelbaarder bent? Dan kan het goed zijn dat je last hebt van hangryness, het fenomeen dat optreedt als het stadium ‘trek’ is gepasseerd en een rommelende maag omslaat in een kettingreactie aan slechte emoties en beslissingen. Snackmerk graze heeft speciaal daarvoor een webapp gelanceerd vandaag die door middel van een gezichtsscan meet hoe hangry jij bent. Hangry genoeg? Dan bezorgt Gorillas deze week in no-time een gratis graze-snack bij je aan de deur.

Hangry is geen mythe

Bestaat dat echt, hongerchagrijn? Het antwoord lijkt ja: het is een natuurlijke reactie van de hersenen op een lege maag. De meest voorkomende verklaring is een te lage bloedsuikerspiegel, waardoor je hersenen functies als zelfbeheersing tijdelijk op een laag pitje zetten. Het fenomeen komt zelfs zo vaak voor dat er een woord voor is bedacht: hangry, een samenvoeging van hungry en angry. Hoewel hangryness een natuurlijk proces is, waar je weinig aan kunt doen, behoort voorkomen gelukkig wel tot de mogelijkheden.
Hangry scanner

De scanner meet aan de hand van je gezichtsuitdrukking hoe hangry jij op dat moment bent. En als je dus hangru genoeg bent dan kun je via bezorgservice Gorillas je favo graze-snack in je digitale mandje doen en deze week gratis thuis of op kantoor laten bezorgen. Benieuwd hoe hangry jij op dit moment kijkt? Probeer de scanner hier zelf uit!

Lees ook:  De beste VPN providers voor 2022

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy