Zo vier je Amsterdam Dance Event in stijl (én enigszins uitgerust)

Zo vier je Amsterdam Dance Event in stijl (én enigszins uitgerust)

Tussen 13 en 17 oktober vindt Amsterdam Dance Event weer plaats en kunnen we, ondanks de coronamaatregelen, alsnog dansen. En dit jaar is het niet zomaar een editie; het muziekevenement viert maar liefst het 25-jarig bestaan. Ben je van plan te gaan? Dan is het ook lekker om de drukte even te ontvluchten. Wij geven tips hoe en waar!

Goedkoop bijslapen

Wie gaat dansen, moet ook weer opladen. En als je zelf niet in Amsterdam woont, dan is het wel zo praktisch om tijdens het ADE een hotelletje te boeken. Good news, bij easyHotel betaal je in de maand oktober maar 10 Euro voor een overnachting. In oktober bestaat de ‘superbudget’ hotelketen easyHotel namelijk tien jaar in de Benelux. Dit viert easyHotel met een speciale jubileumactie voor alle Benelux locaties. De hele maand oktober boek je easyHotel’s grote Birthday Booking Deal, voor tien Euro per persoon per kamer, met de boekingscode HAPPYBIRTHDAY. Bekijk de deal hier.

Zoetigheid in de kleuren van Amsterdam Dance Event

Voor diegene die het liefst overvolle festivals willen vermijden, krijgt bij The Duchess een voorproefje van Amsterdam Dance Event, maar dan wel met een heel zoet-tintje. Het dessert de Chocolate Explosion speelt een prominenten rol in restaurant The Duchess. Speciaal voor Amsterdam Dance Event verschijnt er, na het toevoegen van de spectaculaire stikstof, een feestje van geel en zwart op je bord. Reserveren doe je via de website.

Cocktails & nog meer cocktails

De bruisende hotspot Izakaya in de Amsterdamse Pijp is je go-to locatie voor of na je festival tijdens Amsterdam Dance Event. De populaire 360-graden bar zorgt ervoor dat je snel in de sfeer komt en dat terwijl je geniet van de lekkerste cocktails. Een van de meest bekende cocktail creaties van Izakaya is de ‘Pornstar Martini’. Het is de perfecte cocktail om in de mood te komen voorafgaand een feestje of juist als after-cocktail na een festival. In de avonduren zorgt de DJ voor de juiste beats en is hiermee de perfecte spot tijdens Amsterdam Dance Event. Reserveren doe je via deze link.

Lees ook:  Keukentools waar elke thuiskok in móét investeren

Het ultieme katervoer

“De kater komt later”. Dat is waar Toni Loco je dit jaar bij gaat helpen. Want zeg nou zelf; iedereen kijkt op tegen de day after. Dat gevoel wanneer je wakker wordt en je hoofd op volle toeren draait, je mond zo droog aanvoelt als een woestijn en je alleen maar kunt denken aan een vette hap. De immens grote 50-centimeter pizza’s van Toni Loco, is dan het perfecte katervoer en helpt je binnen no time weer op de been. Stel de pizza zelf samen en top hem af met extra kaas. Zo zorg je ervoor dat je bestelling voldoet aan alle ingrediënten die je nodig hebt op een brakke dag. Je hoeft er geeneens de deur voor uit, zodat je exact in dezelfde positie kunt blijven liggen. Bestellen? Dat doe je via Uber Eats.

Een dansende milkshake

Heb je iets te diep in het glaasje gekeken en kun je daarom wel wat lekkers de volgende dag gebruiken? Bij The Butcher draait het allemaal om haute fastfood, de best bloody burgers en de perfecte milkshakes. Voor het 25-jarig bestaan heeft deze trendy burgerbar een milkshake samengesteld in de kleuren van Amsterdam Dance Event. Je bestelt de milkshake bij een van de locaties van The Butcher tussen13 en 17 oktober.

Foto header, credits: Mark Richter

0 comments on “Zo vier je Amsterdam Dance Event in stijl (én enigszins uitgerust)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *