Running and raving on clouds, een top experience met sportmerk On

Running and raving on clouds, een top experience met sportmerk On

Muziek en hardlopen gaan voor veel mensen hand in hand. Backtonaturehikes nam dat gegeven heel letterlijk. Het resultaat: het coole concept van Run & Rave. Eerst lekker rennen over het strand en door de duinen van IJmuiden Strand. En dan door met een rave van Het Syndicaat. Als het Zwitsere Sportmerk On dan de renschoenen en kleding verzorgt, weet je zeker dat je op clouds loopt en danst. Wij waren in de wolken!

Voor de run

Hardlopen, op welke ondergrond dan ook, is alleen leuk als je comfortabele schoenen hebt. De oprichters van het Zwitserse sportmerk On waren eigenwijs genoeg om zelf schoeisel te ontwikkelen dat aan hun hoge eisen voldeed. Het doel was de ideale combinatie van comfort en veerkracht. CloudTech biedt dat. De zolen van hun hardloopschoenen zijn nu uitgerust met kleine luchtkussen of clouds. In combinatie met de ultralichte Helion foam weet je zeker dat je een zachte landing maakt en tegelijk weer krachtig en explosief af kan zetten voor je volgende stap.

Feel the bounce

Werkt dat nou een beetje? Tijd voor een outdoor test. Lekker raggen op het strand met een straf windje is een makkie met de On Cloudstratus. Het zand is natuurlijk een wat zachtere ondergrond. Eenmaal op de hardere schelpenpaden in de duinen voel je de bounce van de CloudTech zool. Bij elke afzet krijg je een prettig zetje mee. Dit maakt het rennen net een paar procent makkelijker en zorgt dat je echt op wolken loopt.

On shoes

100 procent focus op rennen

De coole en comfortabele renkleding van On maakt je loopervaring helemaal af. Je voelt aan alles dat deze ontworpen is door mensen die zelf veel op pad zijn. Licht ademend materiaal dat goed aansluit en als gegoten zit. Dus geen schurende naden in je broek en veel ventilatie in het jack. Hierdoor kan jij je altijd 100 procent richten op het lopen. Geen overbodige luxe bij wind tegen op het strand.

Lees ook:  Trend gespot: MMA, een vechtsport voor mannen én vrouwen

Ready to rave?

Tot zo ver het lopen. Tijd om te raven. Natuurlijk wil je dat ook relaxt doen. Maar het oog wil ook wat. Een silent disco koptelefoon is niet per se heel charmant. In combinatie met het toffe outfits van On sla je in ieder geval geen modderfiguur. Sterker nog: raven op Het Syndicaat is zeker weten topsport. Het duurde nog lang voor we van onze clouds waren neergedaald!

Running and raving on clouds, een top experience met sportmerk On

 

Beeld credits: @holycowmedia/Jaimie Peeters

0 comments on “Running and raving on clouds, een top experience met sportmerk On

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *