Het Amsterdam Dance Event, ADE, staat (eindelijk) weer voor de deur! (+ maak kans op tickets)

Het Amsterdam Dance Event, ADE, staat (eindelijk) weer voor de deur! (+ maak kans op tickets)

De gele vlaggen wapperen eindelijk weer in onze hoofdstad. Dat kan maar één ding betekenen: het Amsterdam Dance Event staat voor de deur.* Vanaf volgende week woensdag staat Amsterdam volledig in het teken van party’s met de beste artiesten ter wereld. Dat het event populair is, blijkt uit de vele stijf uitverkochte feesten. Wie achter het net heeft gevist om zijn of haar favoriete artiest na al die tijd weer te bewonderen. Heeft nu toch nog een extra kans op de ultieme party ervaring tijdens ADE. Desperados verstopt komend weekend op 9 plekken in Amsterdam in totaal 40 ADE Festival passen.

Wie twee van de ADE Festival passen wil bemachtigen moet er natuurlijk wel iets voor doen, want ze liggen niet zo maar voor het oprapen. Dit hele weekend worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht op hun ticket. De eerste die op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, krijgt namens Desperados samen met een vriend(in) toegang tot elk ADE-event dat van 13 t/m 17 oktober gehouden wordt. Dat zijn ruim 250 evenementen op meer dan 90 locaties!

9 iconische party locaties

Klaar voor de jacht op jouw ADE Festival pas? Trek je dansschoenen vast aan en bereid je voor om je hersenen te kraken en de felbegeerde passen als eerste te bemachtigen. De tips gaan vanaf aanstaande vrijdag 8 oktober live op desperados.nl/ade en worden per mail verstuurd. De hints worden drie dagen lang om 12.00, 14.00 en 16.00 uur vrijgegeven. In totaal worden er 40 passen op 9 locaties in Amsterdam verstopt. Wil jij als eerste alle tips ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailing, je krijgt dan een kleine voorsprong op de rest…

Lees ook:  Koken op de Big Green Egg doe je zo. Herman den Blijker geeft live tips in Batavia Stad!

* Met het verplaatsen van naar schatting meer dan 250 geplande evenementen naar de dag en avond, zal het Amsterdam Dance Event het eerste grootschalige evenement zijn in Nederland sinds het begin van de corona-crisis. In samenwerking met de gemeente, clubeigenaren en festivalorganisatoren heeft ADE de mogelijkheden om overdag te programmeren onderzocht. En de organisatie is opgelucht dat het overgrote deel van het festival bevestigd is. www.amsterdam-dance-event.nl .

0 comments on “Het Amsterdam Dance Event, ADE, staat (eindelijk) weer voor de deur! (+ maak kans op tickets)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *