Musthave voor koffieliefhebbers: de Bambino

Musthave voor koffieliefhebbers: de Bambino

Bijna 30 jaar gelden zong VOF de Kunst het al:

Ik sta op, nog niet wakker
Ik wankel door ‘t huis als een stakker
Maar ondanks alles haal ik m’n doel
Op ‘t gevoel
Ja, ik ben ‘n gebruiker
Het pure spul dus zonder de suiker
Ik giet ‘t zwarte goud in een kop
En ik leef weer op

Een kopje koffie

Hoewel ikzelf toen 1 jaar oud was, wist mijn moeder mij te vertellen dat ik letterlijk uit mijn dak ging als dit liedje op de radio kwam. Waarschijnlijk vooral om de leuke melodie, maar toch… De liefde voor koffie zat er al vroeg in zullen we maar zeggen. En dus worden wij altijd weer blij van mooie koffie gadgets, nieuwe koffiesmaken, duurzame koffievarianten, enz, enz. Zo ook van de Bambino.

Espresso machine

Compacte espressomachine

De Bambino (van het merk Sage Appliances) is een compacte en handmatige espressomachine waarmee je thuis een echte barista koffie kan zetten. Het krachtige stoompijpje zorgt voor zijdezacht melkschuim waarmee je eigen latte art kan maken (zover dat lukt natuurlijk). Daarnaast is de machine in slechts drie seconden klaar om je perfecte espresso te maken; ideaal voor koffieliefhebbers met een druk bestaan. Dankzij het klassieke, monochrome design met strakke lijnen is het een toffe blikvanger in de keuken.

Musthave voor koffieliefhebbers: de Bambino

Nu de feestdagen er langzaam weer aan zitten te komen, is dit wellicht een topcadeau voor op je wensenlijst. Of je geeft het gewoon jezelf cadeau, mag ook. De prijs van de Bambino is net geen 350 Euro. Maar dan heb je wel grootse koffie…

Lees ook:  Dit alcoholvrije drankje doet niet onder voor een echte gin & tonic

0 comments on “Musthave voor koffieliefhebbers: de Bambino

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *