De meest Instagrammable rooftop bars van over de hele wereld

by Emma

Zit jij ook te dromen van een cocktail bij een prachtig uitzicht? Rooftop bars zijn enorm in populariteit gegroeid – en gek is dat niet, aangezien het een perfecte plek is om volop te genieten. Maar dan moet je nog maar net dat éne plekje vinden. Daarom een lijst met rooftop bars van over de hele wereld die jouw bezoek én een Instakiekje waard zijn.

Le Bain, New York City

Behoefte aan een club annex bar waar bekende artiesten, zoals DJ legende Peggy Gou, optreden én langskomen? En dan ook nog op de achttiende verdieping? En dan óók nog met een jacuzzi? Check dan eens in bij Le Bain in New York City. De skyline van de stad is het toetje toe.

Drai’s Beachclub & Nightclub, Las Vegas

Groot, groter, grootst: voor een gigabar met zwembad moet je naar het Cromwell Hotel in Las Vegas. Denk aan confetti, flessen drank overal en vlammen. Ja, échte. Als je de trip gaat plannen is het de moeite waard om de agenda in de gaten te houden voor shows en speciale muzikale gasten.

Siglo, Melbourne

Binnenkomen is misschien niet het makkelijkste, maar wie het gelukt is om door de deuren van Siglo te lopen wordt beloond met een adembenemend uitzicht op de architectuur van Melbourne. Proef naast de gemoedelijke sfeer ook wat van hun verrukkelijke cognac.

Heli Lounge Bar, Kuala Lumpur

Waar normaliter een helikopter moet landen, kan je er bij de Heli Lounge Bar gewoon drankjes drinken, proostend op de zonsondergang. Wel alleen ’s avonds, aangezien het platform overdag wél gewoon gebruikt wordt. Een bijzondere rooftop bar met een unieke ervaring gegarandeerd.

Lees ook:  Verruil je standaard wintersport locatie voor deze unieke toevluchtsoorden

Wooloomooloo Steakhouse, Hong Kong

Vleeseters opgelet: Wooloomooloo staat niet alleen bekend om de goede steaks, maar verwent de bezoeker ook met een prachtige open-air rooftop terras met uitzicht over het drukke leven in de haven van Hong Kong. Vergeet niet tijdig te reserveren, je bent niet de enige die enthousiast wordt.

Chinchilla Rooftop Café & Bar, Kaapstad

Met een blik op de witte stranden, palmbomen en de blauwe zee van Camps Bay Beach, zit je bij de Chinchilla Rooftop Cafe & Bar goed. De sfeer is rustig en perfect om te loungen. Voor je het weet spendeer je er de hele middag met een watermeloen en mint gin tonic, bijvoorbeeld.

Le Perchoir, Parijs

Ook behoefte aan Parijs zoals het te zien is in romantische komedie films? Met een 360 graden panorama uitzicht op de dromerige stad van de liefde kom je al aardig in de buurt. De hele ervaring is romantisch: knusse bankjes, de geur van aromatische kruiden en elegante cocktails om met je partner van te genieten.

Foto header via iStock, credits: joe hidalgo photgography

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy