Cloffee: preloved kinderspullen shoppen mét goede koffie

Cloffee: preloved kinderspullen shoppen mét goede koffie

Wat doe jij met de toffe kinderkleding die je koters niet meer past? Weggooien is geen optie. Zeker omdat de betere merken prima nog een paar rondes mee kunnen. Niet gek dat je op Vinted en Marktplaats heel veel tweedehands of preloved kinderkleding vindt. Als je geen zin hebt om alles zelf te regelen, helpt Cloffee in Bussum je op weg (ook online).

Kids conceptstore Cloffee – een creatieve samensmelting van kloffie en coffee? – verkoopt tweedehandskleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar. En niet zomaar kleding. Volgens de initiatiefnemers verdienen juist de mooiste merken nog een tweede of zelfs derde kans. Dus wil je de kleding van de kleintjes een extra leven geven? Ga dan langs aan de Nieuwe Brink in Bussum. Dat is duurzaam en je verdient er ook nog wat aan!

Cloffee

Alles wordt voor je geregeld

Het concept is supermakkelijk. Je brengt de kleding – of andere kinderitems zoals speelgoed –  in en Cloffee regelt de rest. En bij verkoop krijg je automatisch een deel van de opbrengst op je rekening gestort. Dus geen gedoe met strijken, foto’s maken, inpakken verzenden etc. Als je spullen na vier maanden nog in de winkel hangen, haal je ze gewoon weer op. Of je doneert ze aan Stichting Kinderen in Nood.

Small clothes & large coffees

De verkoop loopt soepel via de webshop, maar een bezoek aan de fysieke winkel is een absolute aanrader. Daar snuffel je lekker door het uitgebreide aanbod kleding, speelgoed en duurzame cadeautjes. Ondertussen geniet je van een heerlijke latte of cappuccino (!) met de lekkerste cake of taart. De kleintjes gaan gewoon mee. Zij vervelen zich geen seconde.

Lees ook:  Viva Italia: op deze plekken eet je de lekkerste pizza’s

Koffie

Eén nadeel ;-)

Er is eigenlijk maar éen nadeel aan Cloffee. Als je komt inbrengen, weet je eigenlijk zeker dat je met meer weggaat, dan waarmee je binnenkwam…

Welkom

0 comments on “Cloffee: preloved kinderspullen shoppen mét goede koffie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *