Van heren slip tot de jockstrap: welk heren ondergoed past bij jou?

Van heren slip tot de jockstrap: welk heren ondergoed past bij jou?

Onderbroeken zijn er in alle soorten en maten, al staan veel mannen hier niet altijd even vaak bij stil. Toch is het geen onbelangrijke kwestie want bepaalde modellen sluiten beter bij een bepaald figuur aan dan anderen. Los van het merk, de stof en kwaliteit is de pasvorm niet onbelangrijk. Om er achter te komen welk heren ondergoed het beste bij jou past, hier wat tips.

De slip

Een traditioneel maar nog altijd populair model is de slip. Mannen zoals Cristiano Ronaldo lopen graag in deze onderbroeken heren rond, en dat komt omdat de pasvorm ruimte biedt aan stevige, gespierde bovenbenen. Zo blijf je comfortabel. Het is ook een fijn model voor de man met wat kortere benen, want ze lijken door de y-vorm toch wat langer.

De boxershort met korte pijpen

Bekend door het iconische Björn Borg ondergoed, sluiten de geliefde boxershorts met korte pijpen, ook bekend als trunks, strak aan op het lichaam. Heb je nog niet genoeg leg days achter de rug? Dan helpt dit vierkante model je benen en heupen juist wat breder te doen lijken. Ze zitten lager op je heupen waardoor ook een eventuele bierbuik ruimte krijgt om te ademen.

De boxershort met lange pijpen

Lang, langer, langst: de boxershorts met lange pijpen zorgen er voor dat je nooit last hebt van een snijdende stof of opkruipende zaakjes. Ze zitten comfortabel (al helemaal als je voor een wijde boxershort gaat) en worden graag gezien door eventuele vrouwelijke partners omdat ze zo mooi afslanken. Wil je jouw brede benen smaller doen lijken (of je billen iets minder benadrukken) dan zijn lange pijpen een goed idee.

Lees ook:  Voor elke gelegenheid een pak

De jockstrap

Toe aan een spannender model? Dan is de jockstrap – die lijkt op de herenstring – ook een optie. Hier valt niet zo veel te verbergen en ze staan dan ook bekend als het meest sexy heren ondergoed. Een groot voordeel bij deze pasvormen is dat je ze niet zo snel ziet onder strakkere broeken. Bewegen kan je er goed in – veel sporters en topatleten dragen de jockstrap. Maar net zo fijn zitten deze open onderbroeken als je lang achter het bureau moet zitten – niets gaat onaangenaam knellen.

Foto header via iStock, credits: Kevin Brine

0 comments on “Van heren slip tot de jockstrap: welk heren ondergoed past bij jou?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *