Ook klaar met swipen? Met deze tips kan je snel overgaan naar daten in real life! 

by Redactie

Swipe, swipe, en wéér een swipe naar links: singles van tegenwoordig zijn maar al te bekend met alle perikelen van dating apps. Van eindeloos chatten dat maar niet overslaat in een echt afspraakje tot ghosting en nooit meer iets van iemand horen. Wat valt daaraan te doen? Met deze tips hoef je niet meer oeverloos te swipen en doe jij binnen de kortste keren een drankje met een leuke partner.

1. Stop met al die swipe-apps

Vaak zijn dating apps er op gemaakt zodat je blijft swipen. Denk aan apps waar je bar weinig informatie in je profiel kwijt kan of een overvloed aan nepprofielen en spammers waardoor je nauwelijks een interessant persoon tegenkomt (wéér iemand met een troebele spiegelselfie…). Er zwemmen misschien genoeg vissen in de zee, maar om continu je lijntje uit te moeten gooien zonder succes is uiteraard niet zo spannend. Weg met dat swipen dus!

Kijk in plaats daarvan eens naar dating apps die afspreken in het echt motiveren, zoals Inner Circle. Alle profielen worden door een team gescreend op veiligheid, moeite en mindset. Op die manier heb je niet te maken met spammers of andersoortige oplichters en kun je matchen met gelijkgestemde singles die je écht zou willen daten.

2. Wees kritisch en zelfverzekerd

Weet jij wat je wilt in een partner? En misschien nog belangrijker: weet jij wat voor partner jij bent? Zelfs als je niet op zoek bent naar je soulmate, het zijn geen onbelangrijke vragen om bij stil te staan als je jouw dateleven wat serieuzer wilt aanpakken. En dat vergt wat zelfvertrouwen!

Lees ook:  Een wereld zonder koffie...?

Begin er mee dat jouw profiel goed aansluit op wie jij bent – en dat je alleen matcht met mensen die je écht leuk vindt. Bij Inner Circle vind je alleen volledige profielen, inclusief alles, van interesses en favoriete steden tot gespreksonderwerpen en date-ideeën. Als je ook iemand bent die graag date met gelijk denkende, carrière gedreven singles dan is dit een must.

3. Spreek af op jouw favoriete locaties

De beste manieren om anderen te ontmoeten is door regelmatig naar dezelfde plekken te gaan die jij leuk vindt. De kans dat je daar mensen ontmoet die óók graag op die plekken komen is immers groot. Bij Inner Circle kan je met anderen matchen op basis van waar jullie beiden graag een koffie doen, een boek lezen of borrelen. En alsof dat niet al genoeg is: Inner Circle organiseert vaak evenementen zoals festivals, BBQs en avonden uit. Een leuke avond met dus alleen maar singles – bijna alsof je in je eigen versie van The Bachelor(ette) zit.

Dus, ook al overtuigd dat daten helemaal niet moeilijk is? Meld je dan nu aan bij Inner Circle en begin met de afspraakjes die de moeite waar zijn.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy