Onze favoriete sieradenmerken op een rij!

Onze favoriete sieradenmerken op een rij!

Als lezer van onze blog weet je dat we graag lijstjes publiceren met de beste tips over van alles en nog wat. Vandaag geen rijtje met vakantiebestemmingen of koffiecorners, maar een opsomming van onze favoriete sieradenmerken! We genieten immers pas echt van ervaringen als we goed in ons vel zitten, en daar kan een leuk sieraad mede voor zorgen.

Let op! Lees even door tot het einde, daar delen we nog een slimme tip om onderstaande sieradenmerken voor een zacht prijsje te kopen. Dat scheelt weer in de portemonnee.

Ania Haie: zilver en goud

Soms moet je het beste voor het laatst bewaren, maar soms moet je mensen niet onnodig laten wachten! Daarom beginnen we met ons meest favoriete merk: Ania Haie. Dit vrouwelijke sieradenmerk staat bekend om haar verfijnde en elegante sieraden. De sieraden zijn van zeer hoge kwaliteit en altijd uitgevoerd in echt goud of zilver. Met name de subtiele vormgeving spreekt ons enorm aan. Onze favoriet? De dunne gouden oorbellen en de unieke zilveren ringen. Beperk je niet tot één ring of ketting, maar combineer erop los. Dit merk is juist bedoeld om in lagen te dragen om zo een chique maar toch nonchalante look te creëren.

Esprit: tijdloze trends

Een merk waar je eigenlijk niet omheen kunt is Esprit. Toch lijken veel mensen zich niet bewust van de uitgebreide sieradencollectie die het merk biedt. Naast broeken en shirts heeft Esprit namelijk ook hele mooie ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. De meeste sieraden zijn uitgevoerd in staal of zilver en zijn altijd basic maar toch uniek. Dit maakt een Esprit sieraad geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Bij elke outfit kun je deze sieraden dragen wat een hoop keuzestress in de ochtend voorkomt!

Boccia Titanium: stoer en stijlvol

Last but not least: Boccia. Boccia is een merk dat puur en alleen titanium sieraden maakt. Titanium is een supersterk metaal dat ook nog eens allergie-vrij is. Ideaal dus voor vrouwen met een gevoelige huid. Het materiaal geeft de ringen en kettingen een stoere robuuste look. Toch zijn de modellen elegant ontworpen wat zorgt voor een perfecte balans. Is voor jou Ania Haie te priegelig en Esprit te saai? Laat je dan inspireren door Boccia.

Deze sieraden goedkoop aanschaffen?

Grote kans dat je behoorlijk hebberig bent geworden bij het lezen over deze sieraden. Het is alleen geen geheim dat sieraden best prijzig kunnen zijn. Met name sieraden van bekende merken en dure materialen als goud en zilver kunnen aardig duur zijn. Gelukkig kun je goedkope sieraden bij Starlounge kopen. Starlounge is een online outlet die hoge kortingen kan aanbieden op horloges en sieraden. Hierdoor is hun gehele collectie eigenlijk altijd in de sale. Van ringen tot armbanden en van hangers tot oorbellen. Alle bovengenoemde merken worden hier verkocht, maar dat is niet alles. Ook voor merken als Tommy Hilfiger en Diamonfire kun je hier terecht. Zo kun je mooie sieraden kopen zonder ruzie te krijgen met je vriend ;). Ideaal toch!

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren met ons lijstje aan favoriete sieradenmerken. Zo weet je zeker dat je deze zomer kunt shinen op het terras of op het strand!

Foto header via iStock, credits: CarlosDavid.org

Lees ook:  Pop-upexperience WONDR is een artistieke (Instagram)speeltuin van 1200m²

0 comments on “Onze favoriete sieradenmerken op een rij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *