Huwelijksreis plannen: wat zijn leuke locaties om naartoe te gaan?

by Redactie

Na het huwelijk staat er nog iets moois te wachten voor jou en je partner: de huwelijksreis! Tijdens deze bijzondere reis vieren jullie samen het kersverse huwelijk. Jullie kunnen echt even de tijd nemen voor elkaar, nu alle drukte rondom de trouwerij erop zit. Uiteraard willen jullie naar een mooie en unieke plek toegaan! Er is veel om uit te kiezen: we delen onze tips voor iedere reisafstand en ieder budget.

Waddeneilanden

Zijn jullie van plan om in Nederland op huwelijksreis te gaan? Dat kan zeker! In ons eigen land zijn er namelijk verrassend veel mooie plekken om uit te kiezen. We denken meteen aan reis naar de Waddeneilanden, waarbij jullie echt het gevoel krijgen er even tussenuit te gaan. Alleen de boottocht naar een eiland toe is al een groot avontuur, bijvoorbeeld naar het mooie Ameland. Geniet bij aankomst van een uitgebreid diner in een Ameland restaurant. Wandel door de duinen en neem bij goed weer zelfs een duik in de zee. Om het reisje compleet te maken, verblijven jullie in een heerlijk Ameland hotel. Het liefst willen jullie nooit meer naar huis!

Parijs

Parijs, de stad van de liefde! Natuurlijk is dit een prachtige bestemming voor een huwelijksreis. Parijs wordt namelijk als dé romantische stad gezien. Zeker als je hier nog niet eerder bent geweest met je partner, is het de overweging waard. Zoek een goed hotel uit waar jullie kunnen verblijven. Dompel jullie onder in de Parijse cultuur, struin door de mooie straten en geniet van een picknick met stokbrood, kaas en wijn in het park. Klinkt goed, nietwaar?

Lees ook:  Het restaurantgevoel in eigen huis met ‘hotel chic’ servies

Noorden van Noorwegen

Als jullie van een wat actievere vakantie in de natuur houden, is het noorden van Noorwegen een ideale locatie. Hier is het klimaat ’s zomers heel aangenaam. Jullie kunnen er wandelen, varen of vissen. Kamperen is een goede optie, of boek natuurlijk een comfortabel hotel: het is maar net waar jullie zin in hebben. Een unieke herinnering om hier te maken? Bekijk het noorderlicht: een moment om nooit meer te vergeten.

Bali

Buiten Europa zijn er ook veel verschillende bestemmingen voor een huwelijksreis te vinden. Een van onze favoriete opties is een reis naar het Indonesische eiland Bali. Hier genieten jullie van een gemoedelijke vakantie. Er zijn veel mooie plekken om te bezoeken en er kan heerlijk worden gegeten op het eiland. De zon en de zee zijn altijd in de buurt!

Safari in Afrika

Een spannende en avontuurlijke huwelijksreis? Ga op safari in Afrika! In bijvoorbeeld Namibië vind je veel wildlife. Je kunt uit allerlei tours en trips kiezen om te doen, van één dag tot meerdere dagen. Ook hierbij geldt weer: deze reis zullen jullie echt nooit meer vergeten. Wat een bijzondere ervaring!

Foto header via iStock, credits: dusanpetkovic

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy