Camera ready….? Auto’s op de kiek zetten staat centraal in AutoFocus

by Imke

Fotografie en auto’s… je ziet het op onze website met grote regelmaat voorbijkomen. Bij elke rijtest die we doen, maken we natuurlijk ook foto’s. Maar dat is zeker nog niet zo makkelijk. Een goede foto maken van een auto vergt nog wel wat. Helemaal als je origineel wilt zijn. Leuk is dan ook de online te bekijken serie AutoFocus, waarin drie fotografen en drie BMW rijders in koppels de strijd met elkaar aan gaan om de allermooiste foto’s.

5 afleveringen

In de vijf afleveringen van de serie AutoFocus staat steeds één opdracht centraal waar de duo’s voor op pad zullen gaan. En het wordt ze natuurlijk niet gemakkelijk gemaakt. Canon-ambassadeur en professioneel fotograaf Eric van Vuuren begeleidt de kandidaten tijdens de opdrachten én neemt de beoordeling voor zijn rekening, maar de uiteindelijke winnaar bepaalt de kijker.

Camera ready....? Auto's op de kiek zetten staat centraal in AutoFocus

De eerste aflevering kan je hier terugkijken. En elke donderdag om 16:00 uur staat er een nieuwe aflevering online. In deze playlist kun je alle afleveringen vinden.

Zelf meedoen!

Nice to know: heb je zin gekregen om mee te doen? Dat kan! Na iedere aflevering is er namelijk een thuisopdracht. Hierdoor kan je zelf je mooiste foto’s delen en maak je als kijker iedere week kans op een afdruk van jouw eigen foto op dibond van Profotonet. Daarnaast wordt de winnende foto gedeeld op de Instagram feed van Kamera Express. Houd daarvoor deze pagina en Instagram in de gaten. Ook vind je hier updates, tips bij de opdrachten en alles over de apparatuur die de fotografen hebben gebruikt.

Lees ook:  Een van de meest comfortabele auto’s in zijn klasse: de Volkswagen T-Roc R-Line is een echte SUV, voor het hele gezin

Foto header via iStock, credits: Михаил Руденко

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy