Voor iedere vader wat wils: cadeautips om je vader in het zonnetje te zetten

Voor iedere vader wat wils: cadeautips om je vader in het zonnetje te zetten

Dit weekend is het Vaderdag: de dag waarop we de oudeheer in de watten leggen. Daar horen ook cadeautjes bij. Omdat élke vader uniek is, bij deze tips voor vijf verschillende soorten papa’s.

De culinaire

Gaat de liefde van jouw vader door de maag? Maak dan een goedgevulde borrelplank, met ál zijn favoriete hapjes (of nieuwe, voor de experimentele fijnproever). Als hij zelf graag uren in de keuken staat te zwoegen, kies dan voor de bijzondere ingrediënten of kookboeken van de wereldberoemde chef Ottolenghi. En mocht hij toch het meest gelukkig worden van een goede alcoholische drank, dan kan je een speciale wijn uit zijn geboortejaar vinden of een verrassende cocktail door de brievenbus, bijvoorbeeld.

De handige

Voor de vaders die zo bij het programma Help, mijn man is klusser! kunnen aanschuiven, zijn er meer dan genoeg cadeau opties om uit te kiezen. Zo maak je de doe-het-zelf-vaders blij met een leren schort met naam erop voor tijdens het klussen. Voor de écht praktische papa’s, kan je de gereedschapskist aanvullen met een handige hoekschroever, magnetische klusarmband of 4-in-1 ringsleutel. Wil je groter uitpakken? Dan is een nieuw stek elektrisch gereedschap van goede kwaliteit een perfect cadeau. Samen met de rest van de familie kunnen jullie hem het gereedschap van z’n dromen geven.

De stijlvolle

Een cadeau vinden voor de vader met stijl is geen makkelijke opdracht. Zeker als hij héél specifiek is in zijn smaak. Maar met een goed maatpak zit je al snel goed! Trakteer je vader op een dagje bij de Suitsupply of andere herenwinkel (hebben jullie gelijk wat quality time samen). Subtieler? Geef hem dan mooi manchetknoppen (met initialen, bijvoorbeeld). Voor de vader die dol is op design, kan je hem een hip item geven van Wooden Amsterdam of Stoer Metaal.

Lees ook:  Review On Cloudrunner, een topcombinatie van comfort en support

De grappige

De papa die wat minder serieus in het leven staat, is makkelijk te amuseren met een grappig cadeau. Heeft hij een bierbuik(je)? Wat dacht je dan van bierzeep of een dumbbell in de vorm van een bierglas. Zodra de theaters weer opengaan kan je hem ook een kaartje voor een comedy show geven. Voor een persoonlijke twist en een potje ‘zoek de verschillen’ kan je een oude familiefoto namaken in een hilarische fotoshoot.

De sportieve

Voor vaders die het liefst de hele dag in de sportschool te vinden zijn, is een stoer sporthorloge een fantastisch cadeau. Mocht hij die zelf niet hebben dan is een Apple Watch of Fitbit uiteraard een mooi geschenk. Andere leuke gadgets voor in de gym (of daarna) zijn een massage gun, balance bord of een handige tailletas als hij graag jogt.

Afbeelding header via iStock, credits: vectorplusb

0 comments on “Voor iedere vader wat wils: cadeautips om je vader in het zonnetje te zetten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *