Ruud Gullit X Bud X Tom de Regt = musthave voetbalshirt

by Redactie

Ruud Gullit, de koning van ‘88, heeft samen met Bud een fashionable redesign van het meest begeerde voetbalshirt ooit gelanceerd. Ontworpen door de Nederlandse designer Tom de Regt. Waarom zo bijzonder? Omdat het design elementen combineert van iconische shirts met moderne invloeden. Een stijlvolle throwback naar de succesjaren dus, speciaal voor fans van nu.

Daily Paper

De Regt werkte eerder samen met merken als Daily Paper en heeft in het design een eerbetoon aan de kings uit het verleden verwerkt in een jersey voor de supporters van vandaag. Dat komt onder andere terug in de vertaling van vintage elementen naar de stijl van een nieuwe generatie. Zo kijk je in stijl naar het toernooi.

Ruud Gullit X Bud X Tom de Regt = musthave voetbalshirt

Legendarische ’88 grachtentocht

Voor de shoot zijn memorabele locaties van de legendarische ’88 grachtentocht opnieuw bezocht. Die werd destijds gehouden om te vieren dat het Nederlands team het Europees kampioenschap had gewonnen. Van het beklimmen van de iconische “Rederij Boekel” luifel waar vanaf een Nederlandse superfan de gracht in sprong, tot het hangen aan de monumentale De Hogesluis over de Amstel.

De koning van ‘88

Het shirt is onderdeel van de nieuwe voetbalcampagne van Bud. In de samenwerking met voetballegende Ruud Gullit wil Bud voetbalminnend Nederland verbinden om de nationale helden te steunen in hun jacht. Bud en Gullit zullen na elke triomf een boodschap op social media delen met de voetbalfans op weg naar de eindzege. Daarbij maken fans ook kans op prijzen. Waaronder duotickets naar een van de grote Europese topcompetities om hun helden live in actie te zien.

Lees ook:  7 x AirBnB-parels op de Waddeneilanden 

Ruud Gullit X Bud X Tom de Regt = musthave voetbalshirt

Het shirt is beperkt verkrijgbaar bij verschillende horecagelegenheden en op hopt.nl.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy