Ben jij ook al hooked aan het spelen van een potje padel?

Ben jij ook al hooked aan het spelen van een potje padel?

Je hebt vast de laatste tijd wel eens het woordje Padel horen vallen. Padel is namelijk de snelst groeiende sport wereldwijd. Het is een racketsport en wordt gespeeld op een baan van 10 bij 20 meter met glazen wanden eromheen. Je speelt 2 tegen 2 waarbij een bal, een fractie kleiner dan een tennisbal, met het racket over een net gespeeld wordt. De sport is daardoor een energieke mix van tennis en squash, makkelijk te leren, prettig intensief en heel sociaal.

Enorme opmars

In Spanje is het momenteel, na voetbal, zelfs de meest beoefende sport van het land en ook in Nederland is padel bezig met een spectaculaire opmars. De vraag naar padelbanen in ons land is enorm en om zoveel mogelijk Nederlanders kennis te laten maken met deze sport is een groep oud-sporters en ondernemers (waaronder Ronald de Boer, Barry Atsma, Marco van Basten en Frank Rijkaard) ‘Plaza Padel’ begonnnen: padellocaties waar padel, horeca, business en een shop samenkomen.

Een totaalbeleving van de sport

Plaza Padel opent de komende maanden diverse padellocaties door het hele land. Elke locatie bestaat uit minimaal zeven indoor padelbanen, een shop voor alle benodigdheden, en een horecaplein met terras voor ontspanning na de inspanning. Hier komt dan ook het woord plaza vandaan. Daarnaast zijn er op elke locatie een meetingroom en flexplekken aanwezig om het spel met zaken te kunnen combineren. Zo wordt een totaalbeleving van de sport geboden en wordt het toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. De vestiging in Enschede, meteen ook de grootste padellocatie van Nederland, is net als de vestiging in Rijswijk reeds geopend. Op korte termijn volgen ook locaties in Waalwijk, Heiloo, Meppel, Utrecht en Amsterdam.

Lees ook:  Dit is waarom je thuis een roeitrainer nodig hebt (en waar je op moet letten als je er een koopt)

Het uiteindelijke doel is een echte en hechte sportcommunity te creëren. Zelf ook padel spelen? Via de website van Plaza Padel kan je alle ins en outs lezen!

0 comments on “Ben jij ook al hooked aan het spelen van een potje padel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *