Allereerste beddenbioscoop opent haar deuren (pyjama niet verplicht!)

by Redactie

Na meer dan 200 dagen (noodgedwongen) thuis films kijken vanuit bed, komt er met de heropening van bioscopen en theaters iets bijzonders aan. Want op 7 juni opent de allereerste beddenbioscoop van Nederland haar deuren in de Houthavens van Amsterdam. Filmfans kunnen hier tot 23 juni hun grootste droom uit laten komen; languit liggend de beste films kijken in een bioscoop met het grootste scherm van Nederland. En eten en drinken krijg je gewoon op jouw luxe boxspring geserveerd. Weer eens iets anders dan je ontbijt op bed of die zak chips op het nachtkastje.

Pyjama niet verplicht

Het initiatief voor de beddenbioscoop komt van matrassenmerk Matt Sleeps dat eerder al een ludieke actie verzon met de Hangover Bar. Deze keer wilde ze iets bijzonders bieden nadat we tijdens de maandenlange lockdown massaal films hebben gekeken in bed. Daarvoor hebben ze de 4.200m2 van Theater Amsterdam omgebouwd tot een beddenbioscoop. Op de plek waar normaal 1.500 stoelen staan, vind je nu 15 tweepersoons luxe boxsprings. Elk bed staat op een eigen verhoogd plateau zodat je liggend perfect zicht hebt op het gigantische scherm waar de nieuwste blockbusters worden vertoond.

Allereerste beddenbioscoop opent haar deuren (pyjama niet verplicht!)

Zowel vroege vogels, snoozers, als nachtbrakers komen aan hun trekken, want er zijn voorstellingen verspreid over de dag. Daarnaast zijn er op woensdagmiddag en in het weekend speciale kindervoorstellingen. Vanaf vanmiddag 15:00 uur reserveer je online een bed voor maximaal twee personen. Een bed reserveer je vooraf vanaf 45 euro. Bedden worden na elke voorstelling verschoond en een pyjama is niet verplicht, maar maakt je bezoek aan de beddenbioscoop natuurlijk wel helemaal af.

Lees ook:  How to: een bucket list maken (in deze tijd)

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy